Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HRT-ova voditeljica otkrila kako provodi ljeto

Autor D.S.
Autor D.S.

Samo za Story.hr

HRT - ova voditeljica i urednica Uršula Tolj ludo se provodila uzduž i poprijeko od Gorskog kotara preko Kvarnera do Istre. Jedan dio ljeta bila je u društvu svoje odrasle djece, 18-godišnji sin Petar Krešimir ove je godine maturirao i upisao željeni fakultet, a 13-godišnja Ewa krenula je u sedmi razred. Ostatak putovanja bila je s prijateljem i sestrom, a tek nedavno se vratila puna ljetnih dojmova koje je ispričala za Story.hr.

Proputovali ste ovo ljeto, koja Vam je destinacija bila omiljena? 
Zapravo sam bila samo u Rovinju i Rijeci ali mi je Rijeka, moj rodni grad, bila idealna kao polazište za brojna dnevna putovanja, od Istre preko Gorskog kotara do otoka Krka... Jako je lijep taj dio Hrvatske, ali često ga ne doživljavaju tako. Pa sam se trudila malo i na društvenim mrežama pokazati ljepote Kvarnera i Gorskog kotara. Posjetila sam: Rabac, Labin, Hum, Roč, Kotli, Fužine – jako ih volim... Kupala sam se na jezerima Bajer i Lepenica; na Krku sam bila u Čižićima i u Šilu – volim manja mjesta gdje je i gužva manja...

Volite li ljeto provoditi u Hrvatskoj ili su vam draža putovanja izvan naših granica? 
Ovog su se ljeta nisam uspjela organizirati i neko putovanje izvan Hrvatske, što mi je već pomalo bila tradicija: prošlo ljeto sam bila u Manchesteru i Liverpoolu, ljeto prije u Lisabonu... No, nadoknadit ću to već prije ili kasnije jer volim putovanja. Inače, volim kombinirati i provoditi dio odmora u Hrvatskoj u kojoj još ima puno toga za otkrivanje i oduševljavanje, a dio izvan nje. 


Što je za Vas dobar odmor nakon napornog posla? 
Ova sezona bila je jedna od napornijih ako ne i najnapornija u mojoj dosadašnjoj karijeri: uređivala sam dva velika projekta Doru i Zvjezde pjevaju, a uz to vodila i uređivala tjednu emisiju kao i jednokratne projekte poput Večernjakove ruže, humanitarnih koncerata, Zlatne igle... Tako da sam već u lipnju prvi put otišla na more i samo se prepustila suncu, plaži i dobroj knjizi... Samo to. 

Biste li se složili s tvrdnjom da je posao koji volite poput odmora? 
Ponekad je. Ljeti pogotovo kada su mi najdraži poslovi vođenje glazbenih festivala. Prije dvije godine vodila sam i Splitski i Šibenski i to mi je doista bilo spajanje ugodnog s korisnim i bilo mi je poput odmora. No, nije uvijek tako. Češće, nije.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader