ŠETNJA S MILJENICOM: Domaći pjevač sa suprugom živi ljubavnu bajku, a za spoj je bila 'kriva' njena sestra

Ivan Dečak prošetao je špicom, dok se njegova kći Dita vozila na biciklu.

Robert Gašpert

Frontmen grupe Vatra Ivan Dečak najsretniji je kada je sa svojim najdražima.

Kako tijekom lockdowna i posljednje dvije godine i nije bilo puno nastupa, imao je mnogo slobodnog vremena koje je provodio s obitelji u Virovitici.

Njegova djeca, šestogodišnja Dita i trogodišnji Leo, kao i supruga Nina to su jedva dočekali. Sada ga je Storyjev fotograf snimio na zagrebačkoj špici s kćeri Ditom koja je bila u sigurnim rukama ponosnog tate dok je vozila bicikl u gradskoj gužvi.

Robert Gašpert 

Podsjetimo, Ivan i Nina Dečak vjenčali su se 2013. godine. 'Najveća stvar na svijetu je postati otac. To je iskustvo teško objasniti ljudima koji nisu postali roditelji, a onima koji to jesu, apsolutno je jasno o čemu govorim', rekao je jednom prilikom glazbenik za Story.

Tako Ivan već godinama živi ljubavnu bajku sa svojom Ninom, s kojom je išao u isti vrtić, istu osnovnu školu, dijelili su gimnazijske klupe, a razdvojio ih je studij. On je otišao u Zagreb, a ona u Opatiju. U Virovitici bi se vidjeli tek na ljeto ili za blagdane i praznike.

Story 

Za spoj je bila kriva Ninina mlađa sestra Irena koja svira klavijature i prateći je vokal u Vatri. Tako su njihova su intenzivna druženja počela 2004. godine kada su se i zaljubili.