POSVETIO JOJ JE VIDEO NA INSTAGRAMU: Ćorluka je Doru pratio iz publike, nije skrivao koliko je ponosan na Franku

Vedran Ćorluka na svom Instagramu objavio je video nastupa supruge Franke Batelić na ovogodišnjoj Dori.

Instagram

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka ne skriva da je jako ponosan na svoju suprugu Franku Batelić. Doru je pratio u publici, a na svom Instagramu je objavio video njenog nastupa.

Franka, koja se na ovogodišnjoj Dori našla u ulozi voditelja i izvođača, tijekom glasovanja gledatelja je nastup započela izvedbom pjesme 'Sveta ljubav' Maje Blagdan, koja je na Eurosongu osvojila četvrto mjesto.

Albina je nakon nje izvela singl 'Neka mi ne svane' s kojom nas je Danijela Martinović predstavljala na Eurosongu 1998. godine te je osvojila peto mjesto. Zajedno su izvele pjesmu 'Marija Magdalena' Doris Dragović, s kojom smo se na Eurosongu predstavili 1999. godine.

Instagram (@corlukav05_14) 

Podsjetimo, Franka se s pjesmom 'Crazy' na Eurosongu natjecala 2018. godine, a Albina je 2021. godine bila u Rotterdamu s pjesmom 'Tick-tock' koju je izvela i na ovogodišnjoj Dori. Također, Albina je na Dori premijerno izvela svoju novu pjesmu 'Noću'.

Osim fantastičnih izvedbi na ovogodišnjoj Dori, Franka i Albina su posebno oduševile stylinzima i sinergijom. Franka je nosila crveni kombinezon hrvatskog brenda eNVy room.

Albinu je odjenuo srpski stilist i modni urednik Stefan Orlić s kojim često surađuje, a nosila je plavi kombinezon. Njihova zajednička energija digla je publiku na noge i obilježila noć Dore 2022. Ovaj nastup bio je jedan vokalni i scenski spektakl ženske energije.

U galeriji pogledajte više fotografije Franke i Albine.

Dario Njavro i Renato Branđolica za HRT Vedran Ćorluka ponosan na Franku Batelić