Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila fotografiju ususret večerašnjoj Dori, koju će voditi uz Duška Ćurlića i Elizabetu Brodić.

'Spremni za večeras', napisala je ispod fotografije na kojoj pozira ispred dvorane u Opatiji u crnom odijelu brenda eNVy room.

Franka posljednjih dana često objavljuje fotografije i videa s proba iz Opatije, a svoje pratitelje oduševila je elegantnom crnom kombinacijom.

Također, objavila je i fotografiju s Albinom Grčić, a komentari ispod fotografije samo su se nizali: 'Prelijepa Franka', 'Predivna', 'Rasturi', 'Mačkica'.

Podsjetimo, žiri kojeg su činili predstavnici HRT-a, Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatske glazbene unije, morao je odabrati 10% od ukupnog broja pristiglih pjesama, sveukupno njih 184, koje će se boriti za odlazak na Eurosong.

Ove će godine o pobjedniku Dore odlučivati žiri i publika, a pobjednička pjesma predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Torinu.

Mila Elegović, Mia Negovetić, Zdenka Kovačićk, Tina Vukov i Mia Dimšić samo su neka od imena koja će večeras nastupiti na Dori.

U galeriji pogledajte više fotografija Franke Batelić.

Pixsell Franka Batelić oduševila modnom kombinacijom na predstavljanju novog spota