KIM IMA NOVE POTRČKE:  Ove dvije dame su joj nove najbolje prijateljice, jedna od 2020. skriva oca djeteta

Natalie Halcro i Olivia Pierson nove su prijateljice Kim Kardashian.

Profimedia

Natalie Halcro i Oliviu Pierson često možemo vidjeti na Instagramu Kim Kardashian, a izgleda da su zauzele mjesto Larse Pippen koja se više ne druži s dugogodišnjom prijateljicom Kim. 

Natalie i Olivia vrlo su popularne na Instagramu s 4,5 i 3,5 milijuna pratitelja, a slavu su stekle pojavljivanjem u reality showu WAGS koji se temelji na osobnom životu supruga i djevojaka NBA košarkaških zvijezda i igrača bejzbola, a emitirao se na televizijskoj mreži E!.

Naime, Natalie je bila u ljubavnoj vezi s igračem bejzbola Shaunom Phillipsom i na taj način je dospjela na male ekrane, a njezina sestrična Olivia također je bila dio programa, iako je bila bez partnera.

WAGS se prestao emitirati, a sestrične su uskoro najavile da počinje njihov posebni show Relatively Nat + Liv te su se pojavile u najpopularnijem reality showu Keeping up with the Kardashians, a tako je i počelo prijateljstvo s Kim Kardashian.

Natalie i Olivia trenutno su jedne od bližih Kiminih prijateljica, a vodi ih na luksuzna putovanja u svojem privatnom avionu i stalne su gosće na rođendanskim proslavama obitelji Kardashian, a nedavno su zajedno s Kim bile glavne zvijezde kampanje brenda Skims. 

Od tada se vrlo često druže, a pogotovo sada otkako je Kim započela novu životnu etapu s mlađim dečkom Peteom Davidsonom. Izgleda da su se Nat i Liv super uklopile i da Kim uživa u novom društvu.

Profimedia 

Natalie ima dvogodišnju kći Dove, a vijest o njezinoj trudnoći iznenadila je javnost, s obzirom da tada nije imala dečka i svi su nagađali tko je otac djeteta, a do danas je taj podatak ostao nepoznat. Nakon Shauna Phillipsa, bila je u kratkoj vezi s modelom Aygemangom Clayom pa se jedno vrijeme nagađalo kako bi on mogao biti otac malene Dove.

Osim prijateljstvom s reality zvijezdom, pažnju su privukle i izazovnim izgledom, a podvrgle su se i brojnim estetskim operacijama pa čak i nalikuju na vlasnicu Skimsa, kao i još neke od njezinih prijateljica.

U galeriji pogledajte više fotografija novih prijateljica Kim Kardashian.

Profimedia Olivia Pierson i Natalie Halcro su nove prijateljice Kim Kardashian