Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Rodila u tajnosti, a otac djeteta i dalje nepoznat

Autor N.R.
Autor N.R.

'Srce mi je puno'

Izvor: Profimedia

Natalie Halcro je jedna od najpoznatijih američkih reality zvijezda koja je vješto skrivala svoju trudnoću. Nakon što je javno obznanila da je trudna tek u 29. tjednu trudnoće, odlučila je i roditi u tajnosti. Tako je početkom ovog mjeseca postala majka malenoj djevojčici kojoj je dala ime Dove. No, ono što je svima i dalje nepoznanica je otac djeteta. 

Iako je bila aktivna na društvenim mrežama pred kraj trudnoće, sami porođaj odlučila je čuvati za sebe. Sukladno tome je pričekala sve do sada kako bi objavila fotografiju s kćerkicom. U potpunosti dotjerana se javila iz bolničkog kreveta, gdje je ponosno po prvi puta pokazala malenu Dove. 'Dobro došla na svijet, djevojčice. Moje je srce puno', napisala je, ne skrivajući osmijeh.

Kako još nije obznanila s kime je dobila kćerkicu, obožavateljima je ostalo samo nagađati. Jedan od muškaraca je glumac Aygemang Clay, s kojim su je posljednjim povezivali. S obzirom na to da je Natalie u svom showu često govorila o osjećajima prema neimenovanom muškarcu, nitko nije siguran je li riječ o spomenutom glumcu. O čemu je točno riječ, nitko osim nje ne zna. Izgleda da joj to i nije bitno, s obzirom na to da je sada fokusirana na odgajanje kćerkice i karijeru. 

Najčitanije

Najnovije

loader