JE LI OVAJ PUT PREŠLA GRANICU? Rihanna u visokom stadiju trudnoće odjenula ono što niti jedna ne bi

Rihanna je nakon Tjedna mode u Milanu stigla i na onaj u Parizu, a sigurni smo da će njezino pojavljivanje biti i više nego upamćeno.

Profimedia

Otkako je objavila sretne vijesti da s reperom A$APom Rockyjem očekuje svoje prvo dijete, Rihanna ponosno pokazuje svoj trbuščić gdje god se pojavi.

Nakon što je za Tjedan mode u Milanu odabrala minijaturnu, crnu haljinicu koju je iskombinirala s bundicom svijetloljubičaste boje, pravu je pomutnju napravila sada, nekoliko dana nakon, kada je stigla i na Tjedan mode u Parizu.

Profimedia 

Naime, na reviju modnog giganta Diora ušetala je u kombinaciji zbog koje su apsolutno svi pogledi bili usmjereni samo u nju. Pitate se što li je to ova ikona stila ovoga puta izvukla iz ormara? Pa zapravo, gotovo ništa. Iz ladice za donje rublje odabrala je crni kompletić gaća i grudnjaka iznad kojih je stavila samo prozirnu haljinicu na točkice.

Uz to je iskombinirala visoke i lakirane crne čizme te kožni kaputić, a od nakita najviše se isticalo nekoliko glomaznih, srebrnih komada oko vrata. Kosu je vezala u polurep, a minimalno šminke naglasila je crvenim ružem.

Profimedia 

Od kraljice Riri ništa manje nismo ni očekivali, ali ipak, nevjerojatno kako nas i dalje nakon svih ovih godina u industriji i postavljenih trendova i dalje uspije toliko oduševljavati.

Inače, nedavno je Rihanna proslavila 34. rođendan, a trudnoću je svijetu otkrila u šetnji New Yorkom s ocem njezinog djeteta. Ipak, da je trudna, počelo se šuškati još prošle godine početkom prosinca. Tada je glasine opovrgavala, ali nije mogla zadugo.

Profimedia 

Queen Riri kroz godine je, uz titulu pjevačice, dobila i one vlasnice modnog i kozmetičkog carstva, a možemo slobodno reći da diktira trendove koje kopiraju žene diljem svijeta. Mnogi bi stil djevojke s Barbadosa opisali kao: 'Bilo je ružno dok Rihanna nije odlučila da nije', a izjava ne može biti više istinita. Nebrojeno je puno puta kombinirala krpice koje ne bismo spojili ni u najgorim snovima, ali mnogima je nevjerojatno kako ona sve iznese kao da je apsolutni hit i trend. Iako se na svjetsku scenu probila kao pjevačica, već dugo vremena ne ulazi u glazbeni studio, ali zato 'ubija' u kozmetičkoj industriji sa svojim brendom Fenty Beauty i u modnoj industriji s brendom Savage x Fenty.

Profimedia 

Možemo jednostavno reći da je ona 'žena zmaj', a čini se da će biznis koji toliko njeguje sada pomalo zamijeniti mirnim i obiteljskim životom.

Više Rihanninih fotografija s crvenog tepiha Tjedna mode u Parizu, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Rihanna na Tjednu mode u Parizu