SPRIJATELJIO SE S 'TRAČERICOM': Amar Bukvić progovorio o tome kako je bilo snimati film uz holivudsku zvijezdu

Hrvatski glumac Amar Bukvić opisao je kako je izgledalo snimanje Netflixovog filma 'The Weekend Away'.

Instagram

Napokon je objavljen Netflixov film 'The Weekend Away', čija radnja prati dvije najbolje prijateljice, Beth i Kate koje odlaze na vikend u Hrvatsku, točnije Split.

Nažalost, večer završava tragično. Kad se sljedećeg dana Beth probudi, Kate više nema, a Beth se slabo sjeća što se događalo tijekom večeri. Uskoro je Kate pronađena ubijena, a glavna osumnjičena je Beth. Glavnu ulogu u filmu ima holivudska zvijezda Leighton Meester, koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Tračerica'. U filmu se pojavljuje i Amar Bukvić koji glumi policajca Pavića.

Bukvić je za radio Ultra Split sada konačno mogao ispričati više o samom snimanju filma te je pritom otkrio kako mu je bilo surađivati s Leighton. 'Mislim da je to jedna velika promocija našoj obali, iako se originalna radnja knjige po kojoj je sniman odvija u Portugalu‘, rekao je naš glumac.

Ne krije da mu je bio poseban užitak raditi na takvom nivou. ‘Ogromna je razlika u produkciji i uvjetima, mislim, to je Netflix, jedna od najvećih platformi na svijetu. Tu su i holivudski glumci, ma sasvim drugi level. Ogroman užitak!’

Rekao je kako se u mjesec i po dana snimanja zbližio s cijelom filmskom ekipom. 'Bili smo k’o jedna obitelj svi. Leighton je super, potpuno normalna, uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda. I naravno da smo se sprijateljili i razmijenili kontakte jer smo zbilja usko surađivali. I Christina Wolfe i Ziad Bakri i Luke Norris, sa svima je bio užitak raditi i stvarno mogu reći da sam stekao puno novih prijatelja', zaključio je Bukvić za radio Ultra Split.