'POSTAO JE NEKAKO JADAN': Kraljevski fotograf otkrio zbog čega nije želio raditi turneje s Harryjem i Meghan Markle

Fotograf Arthur Edwards otkrio je kako mu je bilo depresivno raditi s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa.

Profimedia

Fotograf koji britansku kraljevsku obitelj snima više od 40 godina otkrio je zbog čega je prestao ići na putovanja s princom Harryjem nakon što je upoznao Meghan Markle.

U podcastu 'I've Got News For You', Arthur Edwards je pričao o suradnji s kraljevskom obitelji i odnosu vojvode i vojvotkinje od Sussexa s medijima. Rekao je kako je Harryjeva mržnja prema medijima počela rasti nakon što je upoznao Meghan te da mu je bilo neugodno biti u njihovoj blizini.

'Camilla bi uvijek bila nasmijana i pozdravila bi novinare, baš kao i Williame. Svi su uvijek bili vrlo prijateljski raspoloženi, kao i Harry sve dok nije upoznao Meghan, a onda se jako udaljio i postao je nekako jadan, rekao je fotograf.

Profimedia 

Opisao je kako nije htio raditi na Harryjevim turnejama jer mu je bilo jako depresivno raditi u takvim uvjetima. 'Na kraju nisam radio Harryjeve turneje. Nisam htio ići s Harryjem i Meghan u Australiju niti Južnu Afriku. Bilo mi je jako depresivno surađivati s njima. Jednostavno su mrzili medije i bilo je jadno pa sam otišao s princom Charlesom na Novi Zeland', rekao je fotograf.

Vojvoda i vojvotkinja su u posljednjih nekoliko godina podigli niz tužbi protiv medija. Prošlog mjeseca Harry je podnio tužbu protiv izdavača Daily Maila. U prosincu je Meghan dobila žalbu protiv Mail on Sunday zbog objave privatnog pisma koje je poslala svom ocu. Harry je 2019. podnio tužbu protiv vlasnika The Suna i bivšeg vlasnika The Mirrora navodeći da su nezakonito presretali njegove telefonske pozive.

U galeriji pogledajte više fotografija para.

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u svibnju 2018. i imaju dvoje djece