ZAŠTO JE ZARUČNICA OSTAVILA VLADIMIRA KLIČKA? On navodno sramotu pokušava sakriti već godinama

Još uvijek se ne zna pravi razlog prekida Vladimira Klička i glumice Hayden Panettiere, no neko se vrijeme šuškalo da se radi o nevjeri.

Profimedia

Posljednjih dana svijet ne prestaje brujati o braći Kličko, Vitaliju i Vladimiru.

Naoružani i u uniformi, slavna braća postali su jedna od slika Ukrajine u vihoru rata nakon ruskog napada koji je šokirao svijet. Mediji su se paralelno s tim odmah počeli ponovno zanimati za privatne živote heroja, a mnogi niti nisu znali da je Vitalij gradonačelnik Kijeva.

Što se tiče Vladimira, on je poznat i po turbulentnoj vezi s holivudskom glumicom i nekadašnjom miljenicom, Hayden Panettiere, koja je lošim životnim odlukama i problematičnim ponašanjem zapečatila karijeru, a navodno i zaruke s boksačem.

Podsjetimo, Vladimir i Hayden su imali turbulentnu vezu s nekoliko prekida. Upoznali su se 2009. i ostali zajedno sve do 2018. Par je bio zaručen, a prekinuli su prije nego što su se vjenčali. 2014. dobili su kćerkicu Kayu.

Profimedia 

Poznato je da je Kaya većinu vremena provodila s ocem, s početkom krize u Ukrajini pojavila su se pitanja o tome gdje je ona trenutno. Hayden je na takva pitanja odgovorila putem društvenih mreža gdje je otkrila da je djevojčica ‘na sigurnom’ i da ‘nije u Ukrajini’.

Iako se pričalo da je Vladimir bio nasilan prema Hayden, to se pokazalo netočnim. Međutim, u svojoj sljedećoj vezi Hayden se itekako upoznala s obiteljskim nasiljem. Naime, ubrzo nakon prekida s Kličkom započela je vezu s agentom za nekretnine Brianom Hickersonom s kojim je često pila i svađala se, a na Valentinovo 2020. ju je Brian fizički ozlijedio.

Policija je zabilježila da je glumica imala ‘crveno i natečeno lice’ te ‘ogrebanu lijevu ruku’. Mediji su tad prenijeli da ju je Bran ‘udario šakom u lice’ i ‘bacao je’, a ona je sama tada rekla 'kako je ubio Boga u njoj'. Policiji su ih prijavili susjedi koji su vidjeli Briana kako tetura dvorištem nakon što ga je glumica izbacila iz kuće. Oboje su bili pod utjecajem alkohola.

Profimedia 

Nakon toga par je prekinuo vezu, a Hickerson je nekoliko mjeseci kasnije osuđen na 45 dana zatvora od kojih je odslužio samo 12. Također on je dobio zabranu prilaska, što je njena obitelj dočekala s velikim veseljem. Upravo su je oni mjesecima molili da ode od njega, jer se neće promijeniti.

Navodno joj je htio pomoći i bivši partner, no ona je uporno odbijala pomoć, posebno od njega.

Hayden su s Brianom fotografi ulovili svega nekoliko dana nakon prekida s Kličkom pa su se momentalno javili napisi kako je uzrok njihovog konačnog prekida bila njena nevjera, no to nikada nije službeno potvrđeno.

Hayden trenutno živi u Americi, a Vladimir od prekida nije viđen u javnosti s drugom ženom. Za njihov kćer se ne zna gdje je točno.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Vladimir Kličko i Hayden Panettiere su bili u vezi 9 godina i imaju kćer Kayu