Posrnula glumica Hayden Panettiere ponovno je došla u fokus javnosti kad se njen bivši partner Vladimir Kličko, s kojim je bila gotovo deset godina, pridružio ukrajinskoj vojsci u obrani domovine od ruske invazije.

O situaciji u Ukrajini oglasila se i Hayden koja je Putinov napad nazvala sramotom.

'Osobno sam svjedočila snazi ukrajinskog naroda koji se toliko jako borio za svoju neovisnost i nastavio strastveno braniti svoju zemlju tijekom godina. Ovo što Putin radi je apsolutna sramota! Ovaj užasan trenutak u povijesti šalje zastrašujuću poruku: poruku da je u današnje vrijeme, u 2022. godini, u redu je kršiti prava slobodnih ljudi i dopustiti autokratima poput Putina da uzmu što god žele, napisala je glumica’, napisala je između ostalog.

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko bili su u vezi gotovo 10 godina
Profimedia 

Vladimir i Hayden su imali turbulentnu vezu s nekoliko prekida. Upoznali su se 2009. i ostali zajedno sve do 2018. Par je bio zaručen, a prekinuli su prije nego što su se vjenčali. 2014. dobili su kćerkicu Kayu.

Poznato je da je Kaya većinu vremena provodila s ocem, s početkom krize u Ukrajini pojavila su se pitanja o tome gdje je ona trenutno. Hayden je na takva pitanja odgovorila putem društvenih mreža gdje je otkrila da je djevojčica ‘na sigurnom’ i da ‘nije u Ukrajini’.

Iako se pričalo da je Vladimir bio nasilan prema Hayden, to se pokazalo netočnim. Međutim, u svojoj sljedećoj vezi Hayden se itekako upoznala s obiteljskim nasiljem.

Hayden Panettiere i bivši nasilni partner Brian Hickerson
Profimedia 

Ubrzo nakon prekida s Kličkom započela je vezu s agentom za nekretnine Brianom Hickersonom.

Već na početku njihove veze u medije je dospjela vijest da se Brian potukao s vlastitim ocem Davidom Hickersonom, te je morala intervenirati policija, a tom prilikom je bila prisutna i Hayden. U policijskom izvješću navedeno je da su i Hayden i Brian bili pod utjecajem alkohola. Glumica je tad priznala da je pila s Brianovim ocem, koji je, kako stoji u izvješću, imao vidljive ozljede na licu te je krvario, no policiji je rekao da je pao. Briana je tad privela policija.

Novi skandal uslijedio je na Valentinovo 2020. kad su susjedi pozvali policiju nakon što su ga vidjeli kako baulja po dvorištu nakon što ga je Hayden izbacila iz kuće.

Policija je zabilježila da je glumica imala ‘crveno i natečeno lice’ te ‘ogrebanu lijevu ruku’. Mediji su tad prenijeli da ju je Bran ‘udario šakom u lice’ i ‘bacao je’.

Brian Hickerson je tukao bivšu djevojku Hayden Panettiere
Profimedia 

Nakon toga par je prekinuo vezu, a Hickerson je nekoliko mjeseci kasnije osuđen na 45 dana zatvora od kojih je odslužio samo 12. Također on je dobio zabranu prilaska, što je njena obitelj dočekala s velikim veseljem. Upravo su je oni mjesecima molili da ode od njega, jer se neće promijeniti.

Inače, bivši par su krajem prošle godine nekoliko puta snimili zajedno, a Hickerson je jednom prilikom rekao paparazzima da se njih dvoje ‘nikako ne planiraju pomiriti’ te da nastoje ‘ponovo izgraditi’ svoje prijateljstvo.

Imamo dugu zajedničku povijest, a prvi korak u mom oporavku kao zlostaljača je da joj nadoknadim patnju. Hayden dovoljno dobra da mi dozvoli da to učinim’, rekao je Hickerson.

Još zajedničkih fotografija Vladimira Klička i Hayden Panettiere pogledajte u galeriji: 

Profimedia Vladimir Kličko i Hayden Panettiere su bili u vezi 9 godina i imaju kćer Kayu