Glumica Hayden Panettiere i bivši boksač Vladimir Kličko okončali su 2018. svoju romantičnu vezu koja je trajala gotovo deset godina.

Prekid je tada potvrdila njezina majka, s par je 2014. dobio kćer. Nakon toga glumica je počela izlaziti Brianom Hickersonom, a on ju je na Valentinovo prije dvije godine napao te ju bacao s jednog kraja prostorije na drugi usput ju udarajući šakama po glavi. Nekako ga je uspjela izbaciti iz kuće i pozvati policiju.

Glumica je sada na Instagramu komentirala i rat u Ukrajini. 'Osobno sam svjedočila snazi ukrajinskog naroda koji se toliko jako borio za svoju neovisnost i nastavio strastveno braniti svoju zemlju tijekom godina. Ovo što Putin radi je apsolutna sramota! Ovaj užasan trenutak u povijesti šalje zastrašujuću poruku: poruku da je u današnje vrijeme, u 2022. godini, u redu je kršiti prava slobodnih ljudi i dopustiti autokratima poput Putina da uzmu što god žele, napisala je glumica.

'Molim se za svoju obitelj i prijatelje tamo i sve koji se bore. Voljela bih da imate više podrške i voljela bih da sam tamo da se borim s vama! Za sada tražim od nas koji ne možemo biti tamo da stanemo rame uz rame u znak solidarnosti s narodom Ukrajine i pokažemo svoju podršku demokraciji', zaključila je Panettiere uz fotografiju na kojoj je uz Klička.

Podsjetimo, njen bivši partner Vladimir Kličko ranije ovog mjeseca se prijavio u ukrajinsku vojsku dok njegov brat Vitalij Kličko brani Kijev.

U galeriji pogledajte fotografije glumice.

Profimedia Hayden Panettiere je bivša zaručnica Vladimiri Klička