CAMILLA DALA RIJETKI POGLED NA DOM NJE I PRINCA CHARLESA: Jedan detalj je raznježio, osobito zbog trenutnih okolnosti

Camilla Parker Bowles je pri izvršavanju kraljevske obveze pokazala djelić doma nje i princa Charlesa.

Profimedia

Camilla Parker Bowles (74) dala je javnosti rijetku priliku zaviriti u dnevnu sobu londonskog doma nje i njezinog supruga, princa Williama (73).

Vojvotkinja od Cornwalla susrela se sa veslačicama koje su veslale preko Atlantskog oceana kako bi prikupile novac u dobrotvorne svrhe, za borbu protiv raka. Prilikom njihova druženja Camilla je s njima s pozirala fotografima koji su uslikali i njen dom.

Profimedia 

Posebnu pozornost su privukle uokvirene fotografije koje ona i princ Charles drže u svojoj kući. Među njima je jedna preslatka s vjenčanja Charlesovog sina, princa Harryja i Meghan Markle u svibnju 2018.

Na slici se vidi Charles prati Meghan do crkvenog oltara, odnosno do Harryja, a on se našao u toj ulozi jer njen otac Thomas Markle nije mogao doći na svadbu opravdavši se bolešću. Ovaj detalj je posebno raznježio s obzirom na odnose kraljevske obitelji sa supružnicima koji su odselili u Ameriku i odrekli se svojih titula. 

Profimedia 

Na jednoj slici je Harry na Invictus Games iz 2014., sportskom događanju posvećenom ratnim veteranima koje je on pokrenuo. Supružnici su uokvirili i fotografije krštenja unuka, prinčeva Louisa i Georgea, Charlesovih roditelja, kraljice Elizabete i princa Philipa kao i svoju zajedničku sliku na drvenoj klupi koju su koristili za božićnu čestitku 2018.

Više fotografija doma Camille i Charlesa pogledajte u galeriji. 

Profimedia Camilla Parker Bowles pokazala je svoj dom pri izvršavanju kraljevske obveze