PROCURILO TKO JE NOVI GOSPODIN SAVRŠENI: Utrenirani Splićanin ima doktorsku titulu i predaje na fakultetu

Otkriveno je tko je muškarac koji će tražiti ljubav u novoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'.

Instagram

Gledatelji su mogli ovih dana vidjeti najavu nove sezone showa 'Gospodin Savršeni', no identitet muškarca, koji će u emisiji odabrati jednu od 20 djevojaka, RTL televizija drži u tajnosti.

No kako piše Slobodna Dalmacija, riječ je o 31-godišnjem Splićaninu imena Toni Šćulac. On je docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu i predaje kolegije Specijalna teoriju relativnosti i Analiza podataka u fizici visokih energija.

Ranije je predavao fiziku na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Toni je svoju diplomu stekao na splitskom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu na kojem sada predaje dok je 2018. doktorsku titulu dobio na istom fakultetu u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu. Imao je stipendiju francuske vlade, a član je i Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN).

Instagram 

Splićanin je privukao pozornost nježnijeg spola na svom Instagramu na kojem ima više od 2.000 pratitelja. Često dijeli fotografije iz teretane i pokazuje svoje istrenirano tijelo, a objavljuje i slike sa svojih predavanja.

Još ranije je o novom Gospodinu Savršenom pričala kreativna producentica showa Antonija Blaće.

'U procesu smo odabira, imam već neke favorite. Ove se godine prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Nije ni curama i momcima danas lako kad govorimo o ozbiljnim vezama. Međutim, kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca', tada je govorila.