TRUDNIČKI SJAJ MARIJE SELAK RASPUDIĆ: Zastupnica je pokazala poveći trbuh tijekom sjednice Sabora

Marija Selak Raspudić pokazala je u Saboru poveći trudnički trbuh.

patrik macek/pixsell

Marija Selak Raspudić (39) očekuje drugo dijete sa svojim suprugom Ninom Raspudićem (46), a prinova bi trebala stići oko Velike Gospe, odnosno 15. kolovoza.

Zastupnica MOST-a pokazala je poveći trudnički trbuh na sjednici Hrvatskog sabora. Marija je nosila ljubičastu haljinu koju je uskladila s bež štiklama, a u kosi je imala blage valove, frizuru s kojom se često pojavljuje u javnosti.

patrik macek/pixsell 

Inače, Marija i njezin suprug imaju već dvogodišnju kćer Danicu. Zastupnica je prošlog mjeseca za Story.hr otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

'Manje mislim nego o prvoj trudnoći, više radim jer već imam jedno dijete koje je neumorno, a najviše jedem jer mi je apetit na zavidnoj razini', ispričala je. Otkrila je  raduje li se njezina kći što će dobiti brata ili sestru.

patrik macek/pixsell 

'Premala je da bi razumjela što to znači. Ona to svodi na svoje iskustvo, na njezin omiljeni crtić o Peppi Pig, pa kaže da će ona sa sekom ili bracom biti kao Peppa i njezin brat George', rekla je Marija.

Prisjetila se i kako je upoznala svog supruga. 'Radili smo na istom fakultetu pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali, a ostalo je legenda', istaknula je.

Robert Gašpert 

Nino iz prvog braka ima kćer Floru i supružnici su se u svibnju prošle godine prvi put prošetali s kćerkicom po Zagrebu. 'Bila nam je to prva šetnja špicom i ručak u centru sa šestomjesečnom Danicom. Unatoč posljednja dva mjeseca u izolaciji, zbog bebe nam se ništa nije promijenilo. Svaki smo dan dva puta odlazili u šetnju parkom', rekao je tada publicist i političar. Usto je otkrio da su joj dali ime Danica.