Megan Fox već je neko vrijeme jedna od glavnih tema svjetskih showbiz magazina, što zbog neobičnog modnog stila koji trenutno nosi, što zbog novog zaručnika Machine Gun Kellyja, što zbog potencijalne trudnoće o kojoj se šuška posljednjih nekoliko dana.

Naime, ljubav u reperu pronašla je nakon razvoda od 16 godina starijeg kolege Briana Austina Greena s kojim je u braku bila deset godina i dobila troje djece. Iako je oštro opovrgnula, navodno je upravo reper presudio njezinom braku nakon snimanja zajedničkog projekta. Kad se Megan vratila kući, saopćila je suprugu kako više nije sretna i kako želi razvod.

Megan Fox i Machine Gun Kelly zaručili su se u siječnju ove godine
Instagram 

Iako su mnogi sumnjali u ozbiljnost novog zvjezdanog para, u siječnju ove godine Machine je kleknuo, a nitko se ne bi začudio kad bi se i šuškanja o prinovi obistinila. Naime, Megan je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u zanimljivom smeđe-crnom odijelu ispod kojeg je nosila samo minijaturni, crni topić, a obožavatelji su uvjereni kako na njoj vide trudnički trbuščić.

Ipak, bez obzira na mnoštvo negativnih komentara koje proteklih nekoliko mjeseci možemo pročitati o jednoj od najljepših žena svijeta, mnogi će se svejedno složiti da nikada nije izgledala bolje. Ako izuzmemo tinejdžerska modna izdanja kojima se želi uklopiti u ne baš javnosti prihvatljiv stil svog zaručnika, Megan često pred paparazzima paradira u krpicama koje su za nju savršen izbor, sudeći po komentarima.

Tako je neki dan Los Angelesom prošetala u kratkoj, ružičastoj haljini dugih rukava koju je uskladila sa sivim remenom i malom torbicom iste boje preko ramena. Sandale su bile sličnog tona kao i haljina, a dugačku kosu je raspustila i nakovrčala. Iza njenih modnih odabira u posljednje vrijeme stoji sve popularnija stilistica Maeve Reilly, no kao u svakoj suradnji, i u ovoj očito ima uspona i padova.

Megan Fox surađuje sa stilistkinjom Maeve Reilly
Profimedia 

Kao i za njezine mnoge kolegice, i za Megan je i više nego jasno da je svoj mladenački izgled očuvala raznim korekcijama na licu. Stare fotografije najbolji su dokaz njezine transformacije, a unatoč činjenici da Megan ima samo 35 godina, lice joj je praktički 'mumificirano'.

Tako je plastični kirurg je za portal 'Be Trendsetter' analizirao Meganino lice i kasnije objavio popis svih estetskih korekcija koje je napravila od početka karijere. Tvrdi da je zategnula čelo, podignula jagodice te da je uz pomoć botoksa 'ispeglala' doslovno svaku boru na licu. Također je smanjila nos, povećala grudi i usta.

Megan Fox transformirala je svoj izgled kroz godine
instagram/profimedia 

Iako Fox službeno nije potvrdila niti jednu operaciju, budimo realni, tko i prizna? Tako su je sada paparazzi uslikali kako odlazi s jednog medicinskog tretmana, čini se povećanja usana, iz 'Elite Aesthetics' ordinacije. Megan nije mogla prestati dirati svoje usne, a grimasama koje je radila jasno je dala do znanja da je nešto popravila.

Kako je Megan izgledala nakon najnovijeg tretmana, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Megan Fox je povećala usne