MARKO TOLJA SE OVOG VIKENDA ZABAVLJAO BEZ SUPRUGE: Upoznao ju je na mrežama, no znate li kako ona izgleda?

Marko Tolja pojavio se na koncertu kolege Petra Graše čime nas je podsjetio na ljubavnu bajku sa suprugom Anom.

Mario Poje

Sinoć je na Prvom programu Hrvatske televizije krenula jubilarna 10. sezona emisije 'Zvijezde pjevaju'.

Barbara Kolar i Duško Ćurlić su voditelji, a prošlosezonskim sucima Danijeli Martinović, Jurici Pađenu i Marku Tolju pridružila se i legendarna pjevačica Zorica Konđa.

Emisija ide uživo i tako svake subote do 7. svibnja. Sinoć nije bilo ispadanja, no već sljedeće subote jedan će par napustiti show.

Ovogodišnji parovi su: Areta Ćurković i Goran Bošković, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, Mario Kovač i Lu Jakelić, Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić te Marko Braić i Gina Damjanović.

Marko Tolja nije krio oduševljenje zbog početka showa na društvenim mrežama. 'Iiiiii, krećemo', poručio je pored selfieja s ostalim članovima žirija. Dan prije live emisije, podržao je kolegu Petra Grašu na koncertu u Areni Zagreb.

Ne zna se je li njegova supruga Ana bila tada s njim, jer je Marko objavio samu svoju fotografiju. 'Prepuna Arena, koncerti kao nekada, druženje i mega uspjeh dragog frenda @petargrasoofficial - dovoljno za ovakvu sreću na mom licu!', poručio je Marko.

Podsjetimo, Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač je zaprosio svoju djevojku.

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi stigao je i sinčić Maro. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.

'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo večeras okrunili brakom' izjavio je pjevač ekskluzivno za Story na dan svog vjenčanja.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Filip Hofer Supruga Marka Tolje, Ana Tolja, ne voli se medijski eksponirati pa su njihove zajedničke fotografije rijetke.