Brojni poznati Hrvati i Hrvatice pohvalili su se fotografijama s dočeka na svojim društvenim mrežama.

Mešu njima je i pjevač Marko Tolja. 'Želimo Vam sretnu, uspješnu i zdravu 2022.!', poručio je Marko obožavateljima pored fotografije sa suprugom Anom iz jednog poznatog riječkog restorana.

Svu pažnju ukrala je upravo ona u crno-zelenoj kombinaciji slip haljine, sakoa i čizama do koljena, a stavila je i crveni ruž za dodatnu dozu glamura. Inače, crveni ruž je čest odabir za blagdanski i novogodišnji make-up koji svaku kombinaciju podiže na jednu novu razinu.

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi stigao je i sinčić Maro. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu.

Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač je zaprosio svoju djevojku. 'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo večeras okrunili brakom' izjavio je pjevač ekskluzivno za Story na dan svog vjenčanja.

A čini se kako ljubav cvjeta...

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Filip Hofer Supruga Marka Tolje, Ana Tolja, ne voli se medijski eksponirati pa su njihove zajedničke fotografije rijetke.