PO MNOGIMA NAJLJEPŠA HRVATICA: Samozatajna Branka Krstulović na premijeru hit filma stigla u preslatkom društvu

Branka Bebić Krstulović pojavila se na premijeri filma 'Pas' sa Chaningom Tatumom u glavnoj ulozi.

Bojan Zibar

Branku Bebić Krstulović (46) mnogi smatraju najljepšom hrvatskom misicom, a tijekom svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti privlači puno pažnje.

Poduzetnica je prošlog vikenda bila na 'Dog weekendu' u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema gdje se prikazivala komedija 'PAS' s Channingom Tatumom. Kako je događaj bio posvećen psima, Branka je pozirala sa psom svoje prijateljice. 

Bojan Zibar 

Bila je odlično raspoložena i izgledala je odlično u ležernijem izdanju, trapericama, kariranom kaputu i štiklama. Imala je valove u kosi, svoju prepoznatljivu frizuru.

Inače, Branka je 1994. odnijela titulu Miss Hrvatske, a iste godine je postala i Miss Europe. Osim ljepotom, privlačila je pažnju i kratkim brakom s pjevačem Sandijem Cenovom (53), koji ju je zaprosio pjesmom 'Žena budi mi ti'. Vjenčali su se 1995. i ubrzo shvatili da nisu jedno za drugo te se razveli.

Robert Gašpert 

'Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, kao mnogi, kroz sudove. Hvala Bogu', komentirao je Sandi njihov odnos.

Branka je nakon pjevača pronašla ljubav s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na ljetovanju na Hvaru 2002. Vjenčali su se 2005. te imaju tri sina, a bivša misica drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Više fotografija zanosne Branke i njenog fantastičnog stila pogledajte u galeriji.

Bojan Zibar/Ivan Klekar, Bojan Zibar/Ivan Lekar Branka Krstulović po mnogima je jedna od najljepših i najbolje odjevenih Hrvatica