Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD SVIH SANDIJEVIH ŽENA, ZA NJU RIJETKO TKO ZNA: 'Bacila je moje stvari kroz prozor i štiklom mi udubila auto!'

Iako je u šestom desetljeću života, Sandi Cenov se i dalje smatra jednom od najpoželjnijih muškaraca na našoj estradnoj sceni.

Sandi Cenov Izvor: Instagram

Bio je jedan od najpopularnijih pjevača tijekom devedesetih, a zbog svog izgleda i dalje je veliki miljenik ljepšeg spola.

Najveću popularnost SandiCenov je stekao hitom 'Malena', a svojim burnim i zanimljivim ljubavnim životom punio je medijske stupce. I danas se smatra poželjnim muškarcem, bez obzira na to što je ušao u šesto desetljeće života.

Jedna od njegovih najintrigantnijih i ujedno najmanje poznatih veza bila je ona sa srpskom voditeljicom AnomMihajlovski.

ana mihajlovski Izvor: Screenshot YouTube

- To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam ovdje, kad sam znao da to nema smisla. Znao sam što se događa, ali jednostavno si nisam mogao pomoći. Jedan poziv i jedna poruka u dva ujutro i Sandi sjeda u auto i odlazi u Beograd. Zabranjena i slatka veza. Završilo je kao u filmu 'Mi nismo anđeli', kad se ljudi okupe dolje i ona baca stvari kroz prozor. A na "subaru" je moja hauba još dugo, dugo bila u znaku njezinih štikli - otkrio je svojevremeno.

Sandi je danas već 15 godina u sretnom braku s odvjetnicom IlinomIlić s kojom ima dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu. 

sandi i ilina cenov Izvor: Story

 Svoju sadašnju suprugu poznavao je samo tri mjeseca kada je izgovorio sudbonosno "da" na vjenčanju iz bajke na Baliju, koje su pripremili njegovi prijatelji.

- Nije to bilo loše. Nismo ni znali da idemo na vjenčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizirali jer su prije toga mene i moju suprugu sto puta pojedinačno pitali hoćemo li se vjenčati - rekla je pjevačica .

Prije Iline, Cenov je iza sebe već imao jedan propali brak. Naime, bio je u braku s hrvatskom misicom BrankomBebić, koju je zaprosio snimivši pjesmu "Žena budi mi ti". Kratko je vrijeme bio u romansi s FaniČapalijom.

Sandi Žena budi mi ti
Izvor: YouTube

Njih dvoje vjenčali su se 1995. godine, no ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo te je uslijedio razvod i njihovo razdvajanje.

- Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, kao mnogi, kroz sudove. Hvala Bogu - rekao je Sandi na pitanje u kakvom je odnosu danas s bivšom suprugom.

Koje su sve žene 'prošle' kroz Sandijev život, a koja se zadržala, saznajte u našoj fotogaleriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals