BILI SU SI GOSTI NA VJENČANJIMA S DRUGIMA, PRIJATELJI SU 20 GODINA OD RAZVODA: Poznati par uspio je u mnogima nemogućemu

Demi Moore i Bruce Willis i nakon su razvoda ostali u dobrim odnosima, sve važne trenutke provode zajedno, a glumica je sada svom bivšem dragom javno čestitala rođendan.

Profimedia

Ljubavna priča glumaca Brucea Willisa i Demi Moore oduvijek je plijenila pažnju javnosti, a danas su primjer toga da i propali brak može rezultirati normalnim odnosom.

Naime, upoznali su se davne 1987. godine na premijeri filma 'Skateout', a iste su se godine i ekspresno vjenčali. Zajedno su dobili tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah Willis. Javnosti su tužne vijesti o razvodu obznanili 1998. godine, a dvije godine nakon u listopadu, razvod je postao služben. 'Zakazao sam kao otac, a još više kao suprug', izjavio je tada glumac.

Profimedia 

Kasnije se Bruce vjenčao s američkim modelom Emmom Herning, a na proslavu nije izostavio pozvati svoju bivšu suprugu i njezinog tadašnjeg 15 godina mlađeg partnera Ashtona Kutchera. Isto su tako Bruce i Emma bili pozvani na njihovo vjenčanje 2005. godine.

A da su i toliko godina nakon bivši supružnici ostali u dobrim odnosima, svjedoči i posljednja fotografija koju je Demi objavila na svom Instagramu i kojom je čestitala 67. rođendan nekadašnjem suprugu. 'Sretan rođendan, Bruce! Zahvalna sam na našoj miješanoj obitelji', napisala je u opisu i skupila brojne pozitivne reakcije njezinih pratitelja.

Inače, nedavno je svjetskim medijima buknula vijest da se glumac navodno bori s ranim gubitkom pamćenja i snima 'punom parom' kako bi zaradio što više novca dok je još sposoban za posao. Brojni su obožavatelji počeli preispitivati glumčevo pojavljivanje u desecima niskobudžetnih, kritično ocijenjenih filmova, a prema IMDB-u, bivša zvijezda A-liste glumi u najmanje 11 gotovo nepoznatih izdanja 2022. - 'Tvrđava 3', 'Rajski grad', 'Bijeli slon', 'Žičana soba', 'Popravne mjere', 'Umri kao ljubavnici', 'Pogrešno mjesto', 'Tvrđava: Snajpersko oko', 'Vendetta', 'Dan za umiranje' i 'Aleja benzina'.

Profimedia 

Popularni YouTube kanal 'Half in the Bag' raspravljao je o ovom fenomenu u prošlomjesečnom videu pod nazivom 'The Bruce Willis Fake Movie Factory' koji se dotaknuo glasina u industriji da se Willis podsjeća teksta kroz slušalicu.

Matt Eskandari, koji je režirao nekoliko nedavnih Willisovih filmova, uključujući 'Umri muški', 'Survive the Night' i 'Trauma Centre', javio se u odjeljku komentara na videu kako bi prokomentirao glasine o gubitku pamćenja. 'Da, to je istina, režirao sam četiri filma s njim pa znam iz prve ruke. Tužna je situacija vidjeti kako legenda poput Brucea propada pred vašim očima. Vidio sam to dok sam radio s njim posljednjih nekoliko godina'.

Profimedia 

Prema časopisu OK!, Willis je viđen kako koristi slušalicu kako bi se prisjetio teksta još 2015. godine tijekom svog debija na Broadwayu u Miseryju. Insajder je tvrdio da se ozbiljno mučio tijekom snimanja filma 'Glass' M. Nighta Shyamalana iz 2019. godine.

'Dok je snimao 'Glass', djelatnici koji su radili s njim, izrezali su i montirali i zatim mu davali preslikane retke jer se borio da ih zapamti i/ili prenese', rekli su za publikaciju. 'Dobra vijest je da, iako postoji stvarna zabrinutost zbog straha od demencije, to uglavnom nije utjecalo na njegovu sposobnost da radi u Hollywoodu - i u pravom super herojskom obliku - to ga neće usporiti jer nova tehnologija poput slušalica dopušta glumcu njegovog kalibra da ne izgubi ritam', stajalo je u nastavku.

Više fotografija Demi i Brucea kroz povijest, pogledajte u našoj galeriji.