'OVAKAV SADRŽAJ ŽELIMO': Kylie izazvala oduševljenje fotkom koju se brojne poznate mame nikad ne bi usudile objaviti

Kylie Jenner objavila je fotografiju bebinih stopala prislonjenih na njezin trbuh.

Profimedia

Najmlađa sestra Kardashian-Jenner obitelji, Kylie, nakon prilično tajnovite trudnoće na svijet je donijela svoje drugo dijete 2. veljače 2022.godine.

Instagram 

'2.2.2022.', napisala je Jennerica u opisu crno-bijele fotografije na Instagramu na kojoj je njezina starija kćerkica Stormi, koja je prije nekoliko dana proslavila četvrti rođendan, za ručicu držala novorođenče. Na fotografiji je označila svog partnera i oca djece - repera Travisa Scotta.

Kylie je sada objavila i fotografiju nožica sina kojemu se još ne zna ime, nakon što je odlučila da se ipak ne zove Wolf. Na fotografiji, koju je naknadno izbrisala s Instagrama, su stopala bebe prislonjenih na Kylien trbuh, koji je odmah privukao pažnju javnosti.

Instagram 

Na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari poput: 'Kao majka, zaista cijenim sirovost ove fotografije. Rastegnuta koža, trbuh nakon porođaja i malo više kilograma. Sve mi se sviđa', 'Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom platformom', 'Drago mi je da je ovo objavila. Ovo je normaliziranje normalnih tijela'.

Podsjetimo, Kylie se nedavno javila iz teretane šest tjedana nakon poroda i s pratiteljima podijelila post-porođajne poteškoće.

'Želim samo reći da nakon poroda nije lako', rekla je Kylie. 'Ovo iskustvo je puno teže od onog koje sam doživjela sa Stormi', dodala je.

Također, objavila je i vrlo emotivan video u kojem je dokumentirala ključne trenutke svoje trudnoće i poruke bližnjih. Isti tip videa posvetila je i kćerkici Stormi nakon što se rodila. 

To Our Son - Kylie Jenner  YouTube

Više fotografija Kylie Jenner i njene dramatične promjene pogledajte u galeriji.

Profimedia Kylie Jenner kroz godine