Novopečeni roditelji, Kylie Jenner i Travis Scott se još uvijek 'igraju' s imenom svog sinčića. 

Kylie je jučer objavila 'da ime njezinog sina više nije Wolf' jer im se činilo da on jednostavno nije Wolf. 

Također, osvrnula se na to da često viđa ime 'Wolf' pa je odlučila javiti pratiteljima da to više nije njegovo ime, no nije spomenula kako se sinčić sada zove. 

Nekima se učinilo da je apsolutno suludo da Kylie mijenja ime svog dječačića, međutim odluka je na njoj. Očito je bila nezadovoljna s izabranim imenom, a na njoj je da ga promijeni ako smatra da 'nije to to'. 

Kylie je objavila video 'Našem sinu' u kojem je dokumentirala ključne trenutke u trudnoći i poruke bližnjih. Isti tip videa je objavila odmah nakon što se Stormie rodila. 

U videu se pojavljuju sve članice Kardashian klana, a čak u jednom trenutku vidimo Kanyea Westa kako priča s majkom Kylie Jenner, Kris Jenner. Riječ je o rođendanu Stormie i Chicago, za koji je Kanye tvrdio da nije bio pozvan pa mu je na kraju Travis javio o kojoj je lokaciji riječ. 

Iako se u videu njezina trudnoća čini lagodna i vesela, ona je nedavno objavila video u kojem govori o poteškoćama u trudnoći. 

Razdoblje nakon trudnoće (post-partum) nije nimalo lako, a najveći pritisak dolazi od društva.

Kylie Jenner je rodila sina koji se prije zvao Wolf
Instagram 

U to se uvjerila Kylie Jenner koja je odlučila podijeliti s pratiteljima svoje teško iskustvo nakon poroda.

Nakon što su 2018. godine dobili kćerkicu Stormi, obitelj Kylie Jenner i Travisa Scotta postala je bogatija za još jednog člana - sinčića kojeg su nazvali Wolf Webster. Već prilikom trudnoće Kylie se rijetko moglo vidjeti u javnosti, a otkako je rodila drugo dijete povukla se s društvenih mreža. Kylie i Travis provode svaki trenutak sa svojim novorođenim sinom.

Kylie se ovoga puta oglasila u vezi borbe koju doživljava u oporavku od trudnoće. Javila se iz teretane šest tjedana nakon poroda i s pratiteljima podijelila post-porođajne poteškoće.

'Želim samo reći da nakon poroda nije lako', rekla je Kylie. 'Ovo iskustvo je puno teže od onog koje sam doživjela sa Stormi', dodala je.

Majka četverogodišnje Stormi rekla je da se post-porođajna depresija javlja na mnogo načina. 'Nije lako: mentalno, fizički niti duševno', izjavila je Kylie.

Kylie je smatrala da je važno da iskreno progovori o svom stanju kako bi se druge majke osjećale bolje i mogle poistovjetiti s njom.

'Nije htjela nastaviti sa životom bez da podijelim svoje iskustvo s vama. Znam da postoje nove majke koje prolaze kroz isto i ne želim da one misle da je meni lako te da zbog toga osjećaju pritisak. Nije lako i to je u redu, sve je to jedan proces kroz koji moramo proći', rekla je Kylie.

Također, dodala je da ju je ovo iskustvo naučilo da ne bude toliko gruba prema sebi. Govorila si je da je u redu i da tako treba biti jer je rodila predivnog, zdravog dječačića.

Wolf Webster rodio se 2. veljače 2022. godine, a čini se da je dolazak sina zbližio roditelje. Kylie i Travis uživaju u novom članu obitelji i pokušavaju biti što prisutniji u prvim mjesecima malog Wolfa. Privikavaju se na novu atmosferu u kući i pokušavaju biti što bolji roditelji.

Više fotografija Kylie Jenner i Travisa Scotta pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece