REDATELJICA SAŠA BROZ OTVORENO O PROMJENI PREZIMENA NJEZINE KĆERI: 'Podržali smo je jer to ima smisla'

Saša Broz govorila je o promjeni prezimena njezine kćeri Sare.

Story arhiva

RedateljicaSaša Broz u razgovoru za Večernji list govorila je o promjeni prezimena njezine kćeri Sare. Naime, redateljica je dobila kći Saru u braku s glumcem Rankom Zidarićem, a prije dvije godine Sara se izjasnila kako želi promijeniti prezime zato što joj stvara teret.

'Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas', komentirala je redateljica Saša Broz.

Story 

Sara je uzela prezime svoje bake, Titove nekadašnje supruge Herte Haas. 'Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla', pojasnila je redateljica. Osim toga, njezina kći se poput roditelja okrenula scenografiji u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

Redateljica je objasnila i to da je iznimno ponosna na svoje djevojačko prezime. 'Sa svoje 53 godine, naučila sam živjeti s tim. Ponosna sam na svoje prezime i ponosno ga nosim. Kazalište je specifičan medij. U njemu prezime ništa ne znači, već pečat koji ostaviš svojim radom i koji nema veze s genetikom. Zbog toga se njime i bavim i zbog toga sam nakon baleta tu i ostala', zaključila je.