ZBOG NISKIH STRASTI JE IZDAO PRIJATELJA: Bio je dio užasnog skandala o kojem šuti, a ljubio je sve redom

Glumac Kevin Costner optužen je za seksualno uznemiravanje u spa centru.

Profimedia

Kevin Costner javno je prozvan kao 'slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu'.

Glumac je optužen za incident u spa centru u The Old Course hotelu u St. Andrewsu, Fife, u listopadu 2004. godine.

Profimedia 

Pravna je presuda zabranila identificiranje Costnera, koji je bio u St. Andrewsu sa svojom suprugom, gdje su prisustvovali golf događaju.

34-godišnja djelatnica hotela koja je bila u središtu optužbi otkrila je što se dogodilo.

'Rekao je kako želi slatku masažu. Pitao me bih li ga htjela dodirivati svugdje, a na kraju je skinuo ručnik i počeo zadovoljavati sam sebe', prepričala je maserka koja se kasnije požalila upravi hotela, no umjesto razumijevanja, dobila je otkaz.

Profimedia 

Djelatnica je optužila hotel za seksualnu diskriminaciju nakon što je izgubila posao i tvrdila da nepravedno otpuštena nakon što je upravi podnijela pritužbu na holivudsku zvijezdu, čiji su najpoznatiji filmovi 'Robin Hood: Prince of Thieves' i 'The Bodyguard'.

Predsjednica suda Nicol Hosie na kraju je presudila da se i hotel i Costner mogu identificirati i da nema dovoljno jakih dokaza da se njihova imena skrivaju.

Costner, kojeg je bivša supruga ostavila zbog prevare s plesačicom, a bivšoj je ljubavnici morao platiti 10 milijuna dolara za izvanbračnog sina, odbijao je dati bilo kakav komentar.

Profimedia 

Podsjetimo, legendarni glumacna crveni tepih 94. dodjele Oscara stigao je u društvu zanosne supruge Christine Baumgartner. Iako se s njom rijetko pojavljuje u javnosti, u posljednje vrijeme mu je česta pratnja na crvenom tepihu.

Bivši model i modna dizajnerica Christine je u potpunosti zasjenila suprugau jednoj od najljepših kreacija večeri, a 67-godišnjem glumcu je ona druga supruga te je od njega mlađa 17 godina. Vjenčali su se na ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje djece, sinove Caydena (14), Hayesa (13) i kći Grace (11).

Profimedia 

Da je Kevin veliki ženskaroš, potvrđuje i činjenica da su ga povezivali s brojnim ženama. U 90-ima je navodno imao romansu s Michelle Pfeiffer. Popis poznatih žena s kojima je Costner bio prema glasinama koje su kružile ovdje ne završava.

Na toj listi nalazi se glumica i model Bobbie Jean Brown, najpoznatija po pjesmi 'Cherry Pie'.

Profimedia 

Kevinovom šarmu nije odoljela ni glumica Peggy Trentini, a sumnja se kako je za vrijeme braka s Cindy Silvom, točnije godinu dana prije njihova razvod, imao aferu s glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Cindy bio je s glumicom Holly Simpson, a 90-ih su ga spajali s top modelom Naomi Campbell.

Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je imao aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbolaša Calvina Ripkena Jr., koji se zbog izdaje prijatelja i supruge nije mogao koncentrirati na igru.

U galeriji pogledajte više fotografija Kevina Costnera.

Profimedia Kevin Costner imao je buran ljubavni život i bio je u središtu seks skandala