Iza nas je jedna od najvažnijih holivudskih noći - dodjela Oscara.

Prestižni 'zlatni kipići' noćas su dodijeljeni po 94. put, no moramo priznati kako je ovo bila jedna od dodjela na kojoj je bilo najmanje zvijezda dosad. Pomalo je tužno to gledati znajući kako su nekada izgledali Oscari, no vremena su se promijenila, a tako i sama dodjela.

To nipošto ne znači da na crvenom tepihu nije bilo zvučnih imena, a jedno među njima svakako je ono legendarnog glumca Kevina Costnera koji je u Los Angeles stigao u društvu zanosne supruge Christine Baumgartner. Iako se s njom rijetko pojavljuje u javnosti, u posljednje vrijeme mu je česta pratnja na crvenom tepihu.

Bivši model i modna dizajnerica Christine je u potpunosti zasjenila supruga u jednoj od najljepših kreacija večeri, a 67-godišnjem glumcu je ona druga supruga te je od njega mlađa 17 godina. Vjenčali su se na ranču u Aspenu, a zajedno ima troje djece - sinove Caydena (14), Hayesa (13) i kći Grace (11).

Supruga Kevina Costnera bila je jedna od najbolje odjevenih žena 94. dodjele Oscara
Profimedia 

Prva supruga

Prije svjetske slave, na fakultetu gdje diplomirao poslovni menadžment, upoznao je Cindy Silvu s kojom je bio u braku od 1978. do 1994. godine.

U intervjuu iz 1989. godine za nju je rekao: 'Bila je lijepa, preslatka, pametnija od mene. Bila je sve što sam tražio od žene'. S njome je dobio troje djece, kćeri Annie i Lily te sina Joea.

Kevin Costner nije bio vjeran prvoj supruzi
Profimedia 

Skandal i dijete

Nakon razvoda, glumac je bio u vezi s Bridget Rooney, čija obitelj posjeduje franšizu 'Pittsburgh Steelers NFL'.

Kevin je želio da njegova veza s Bridget koja je trajala od 1995. do 1996. godine ostane tajna, ali se pretvorila u veliki skandal. Par je dobio sina Liama ​​(26), a slavni otac isprva je negirao očinstvo sve dok ga Bridget nije natjerala na test.

Kada je otkriveno da je on Liamov otac, osnovao je fond za četvrto dijete koje je viđao samo povremeno.

Preljubnik

U 90-ima Kevin je navodno imao romansu s Michelle Pfeiffer. Ona i Halle Berry imaju nešto zajedničko, glumile su 'žene - mačke'. Popis poznatih žena s kojima je Costner bio prema glasinama koje su kružile ovdje ne završava.

Na toj listi nalazi se glumica i model Bobbie Jean Brown, najpoznatija po pjesmi Cherry Pie.

Kevinovom šarmu nije odoljela ni glumica Peggy Trentini, a sumnja se kako je za vrijeme braka s Cindy Silvom, točnije godinu dana prije njihova razvod, imao aferu s glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Cindy bio je s glumicom Holly Simpson, a 90-ih su ga spajali s top modelom Naomi Campbell. Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je krenuo u aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbolaša Calvina Ripkena Jr., koji zbog nevjere prijatelja i supruge nije mogao koncentrirati na igru.

Kevin Costner i Christine Baumgartner imaju troje djece
Profimedia 

Optužbe za seksualno uznemiravanje

Costner se 2006. godine suočio s optužbama za neprimjereno ponašanje u hotelu s pet zvjezdica. U njegovu obranu javno je stala bivša partnerica Birgit Cunningham koja je rekla kako je Kevin nježan i romantičan te pravi džentlmen i da nikada ne bi napravio nešto takvo.

Nove romanse

Kevin je s Courtney Cox glumio u '3000 milja do Gracelanda', a potom i u 'Prijateljima', a 1995. su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je s modnom dizajnericom i prvim američkim top modelom Cheryl Tiegs. Te je godine bio iznimno zaposlen jer je često viđan u društvu novinarke Joan Lunden.

Iduće godine ušao je u vezu s poznatim modelom Elle Macpherson. Nakon kratke romanse počeli su živjeti zajedno, a Costner je bio siguran kako je pronašao idealnu polovicu.

Nakon rastanka s Ellom, zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske, Carlu Bruni. Bio je u ljubavi s glumicom i bivšom Miss Amerike, Tawny Little. Bio je u ljubavnom odnosu sa suprugom Johna Travolte - Kelly Preston, a navodno mu je bivša ljubav bila i Whitney Houston.

Zatim, 1999. godine upoznao je manekenku i dizajnericu torbi Christine Baumgartner. Tada nije bio spreman na ozbiljnu vezu te je 2002. prekinuo s Christine, ali je ubrzo shvatio da je to bila pogreška.

Vjenčali su se 2004. godine u Coloradu pred 300 prijatelja i članova obitelji.

Više fotografija sa sinoćnje dodjele Oscara pogledajte u galeriji.

Profimedia Haljjine s dodjele Oscara 2022.