ŠTO SVE SEVERININI SURADNICI RADE ZA NJU NA SETU? Masiraju joj noge jer 'umjetnica mora biti zdrava'

Severina je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa seta snimanja novog spota za pjesmu 'Fališ mi'.

Instagram

Severina je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa seta snimanja novog spota.

Na pojedinim fotografijama sa snimanja nedavno objavljenog spota za pjesmu 'Fališ mi', pjevačica leži na kauču u bijelom ogrtaču dok joj suradnici masiraju noge, a vizažistica popravlja šminku.

Severina je u opisu objave otkrila o čemu je riječ:

'Umjetnica mora biti zdrava... sretna, lijepa i relaksirana. Hvala mojim suradnicima koji su mi to omogućili', a zatim je nabrojala sve suradnike koji su zaslužni za realizaciju dugoočekivanog spota i pjesme.

Severina x Azis - Fališ mi  YouTube

Podsjetimo, u četvrtak točno u podne objavljena je dugo očekivanu pjesmu i spot koju je snimila sa slavnim bugarskim glazbenikom Azisom

Zanimljivo, Severina i Azis se nikada nisu susreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u odmaku od mjesec dana.

Spot, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 suradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović. 

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

U nedavnom intervjuu za 50. izdanje StoryBOOK-a otkrila je nešto više o albumu.

'Pjesme su namijenjene svima, to je ozbiljan pop album. Tako ja vidim današnji pop u Hrvatskoj i današnju glazbu. Razlikuje se od onog što sam dosad radila, a to mi je uvijek bilo važno - da ulazim u bilo koji glazbeni pravac slobodno i neopterećeno jer mogu i jer sam to oduvijek radila. Nikad svjesno, radim na žlijezde (smijeh)', rekla je Severina otkrivši da je album gotov.

U galeriji pogledajte više Severininih fotografija.