31. ožujka rezerviran je za novu Severininu pjesmu 'Fališ mi'.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica vijesti je podijelila s obožavateljima na Instagramu, a u kratkom videu mogu se čuti prvi taktovi koji za mnoge zvuče kao novi regionalni hit.

Pjesma je duet s pjevačem Azisom Onlineom, a njome će Severina najaviti i dugoočekivani album. Premijera nas očekuje točno u 12 sati.

'Korona me potpuno šokirala. Razvela sam se, a moja borba protiv korupcije u kojoj mi je oduzeto dijete je trajala... I traje i dalje... U tom sam stanju počela snimanje, a onda se javio dišpet, krasni dalmatinski dišpet koji se pretvorio u stvaralačku energiju. Ušla sam u glazbeno područje u kojem nisam bila, ali Filip (producent novog albuma) je bio uporan da iz mene izvuče najbolje. Bilo mi je teško jer sam ušla u potpuno novi žanr i taj me rad na albumu spasio od surove stvarnosti.

Pjesme su namijenjene svima, to je ozbiljan pop album. Tako ja vidim današnji pop u Hrvatskoj i današnju glazbu. Razlikuje se od onog što sam dosad radila, a to mi je uvijek bilo važno - da ulazim u bilo koji glazbeni pravac slobodno i neopterećeno jer mogu i jer sam to oduvijek radila. Nikad svjesno, radim na žlijezde (smijeh)', rekla je Severina ekskluzivno za StoryBOOK otkrivši da je album gotov.

'Pitaju me ima li pjesama poput ‘Pogled ispod obrva’ ili ‘Virujen u te’. Nema. To vrijeme je prošlo, više ne mogu pisati takve pjesme, zapravo odavno ne pišem ništa osim dva romana koja sam započela. Jedan je autobiografski, drugi bih mogla nazvati psihološkim trilerom, ali sumnjam da ću to ikad objaviti. Barem ne zasad', zaključila je Severina.

storybook (7).jpg
Story 

Cijeli ekskluzivni intervju pročitajte u novom broju StoryBOOK-a koji je na kioscima!