Severina (49) pokazala je na Instagramu za Međunarodni dan žena da je dobila tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića.

'Kakva krasna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovjek da pravna država funkcionira… prezime su pogriješili… Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Sretan vam Dan žena', napisala je pjevačica.

Niz pratitelja se Severini javilo u komentarima, a među njima i poznate Hrvatice.

'Ne može nitko protiv jake žene. Sretan ročkas, Seve i nek te svaka ovakva 'čestitka' samo još više očvrsne!', napisala joj je Zsa Zsa. Pratiteljica ju je ispravila i objasnila da Severini nije danas rođendan nego na dan rasprave.

'Mila, sretan Dan žena. Želim ti sve najljepše i bravo za svaki uspjeh. I budi čvrsta, vidi mene, stamena k'o Velebit', odgovorila je pjevačica Zsa Zsi.

'Samo ljubav', poručila je Ecija Ivušić Severini.

Inače, pjevačica je do nedavno uživala na Maldivima sa sinom Aleksandrom (10) i prijateljicom Sonjom Dvornik. Otkrila je da tamo odmara u luksuznom resort Six Senses Laamu, a kako se provodi pokazala je u videu koji je objavila na Instagramu.

 'Osjećam se kao u raju', napisala je uz snimku.

Severina je podijelila i nekoliko fotografija s plaže koje su izazvale oduševljenje među njenim pratiteljima, a na kojima je istaknula zavidnu liniju. 'Duša mi je more', napisala je uz seriju fotografija na kojima pozira na pješčanoj plaži u dugoj crnoj haljini neobičnog kroja koja joj otkriva trbuh.

Više fotografija pjevačice s nedavnog odmora na Maldivima pogledajte u galeriji.

Instagram Severina sa sinom Aleksandrom uživa na Maldivima