Kolinda Grabar-Kitarović (53) u posljednje vrijeme ne dijeli često objave na Instagramu, a sada se oglasila povodom Međunarodnog dana žena.

'Za jake žene. Da ih poznajemo. Da mi budemo one. Da ih odgojimo', napisala je bivša hrvatska predsjednica. Grabar-Kitarović je uz svoje riječi podijelila fotografiju na kojoj je sa četiri žene i otkrila je da se nalaze na stadionu u Stockholmu.

'Jako te volim, kraljice', 'Puno pozdrava iz Turske', 'Najbolja predsjednica', komentirali su pratitelji njezinu objavu.

Inače, nedavno je snimka na Facebooku otkrila da je Kolinda boravila u Australiji i zapjevala s klapom Samoana. U jednom hotelu u Sydneyu održala se proslava 30. godišnjice diplomatskih odnosa Australije i Hrvatske, a bivša predsjednica je tom prilikom s klapom Samoana pjevala pjesmu Klape Intrade 'Croatio, iz duše te ljubim’.

 Snimka je podijeljena na Facebook stranici klape Samoana gdje je izazvala veliko oduševljenje. Radi se o vokalnom sastavu s Novog Zelanda koji pjeva hrvatske pjesme, a zbog obrada poznatih pjesama stekli su popularnost i u Hrvatskoj.