FANI STIPKOVIĆ POZIRALA S RODITELJIMA I DEČKOM: Nisu skidali osmijeh s lica, a dugo su se skrivali

Fani Stipković objavila je fotografiju na kojoj pozira s roditeljima i novim dečkom Fernandom Hierrom.

Instagram

Voditeljica i novinarka Fani Stipković već godinama živi i radi u Španjolskoj, a ondje je pronašla ljubav s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom.

Sada su je u Madridu posjetili i roditelji, otac Jerko i majka Tina te su zajedno nasmiješeni pozirali na fotografiji. 'Obiteljsko vrijeme', napisala je atraktivna Fani. Osim roditelja, pridružila joj se i prijateljica Gordana Tabak, inače supruga proslavljenog košarkaša Žana Tabaka.

Instagram 

Podsjetimo, Story.hr ekskluzivno je doznao da uspješna voditeljica Fani Stipković ponovno ljubi. S Fernandom Hierrom prvi put uhvaćena je prošle godine, točnije početkom prosinca na tribinama Davis Cupa. Lijepa Korčulanka pratila je finale između Hrvatske i Rusije u društvu poznatog nogometaša, a zatim je s njim proslavila Božić. Društvo im je radio i njegov sin Alvaro.

Bliski izvor paru za Story.hr ekskluzivno je otkrio detalje njihove veze koju još uvijek nisu javno priznali. Naime, par je zajedno već više od dvije godine, a uselili su zajedno još za vrijeme lockdowna i to u rezidencijalnom dijelu malo izvan Madrida u kojem Fani već godinama gradi uspješnu voditeljsku karijeru. Par nije zaručen, no definitivno nije isključeno da se tako nešto dogodi u skorije vrijeme.

Profimedia 

Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu, a lijepa voditeljica očarala je i Fernandovu obitelj te djecu s kojom se odlično slaže.
Hierrova obitelj ima veliko imanje u Malagi, a umirovljeni nogometaš često zna tamo povesti i svoju atraktivnu djevojku o kojoj španjolski mediji ne prestaju pisati posljednjih tjedana. Naglasili su kako s Hierrom dijeli ljubav prema sportu te da je intervjuirala brojne međunarodne sportske zvijezde. Opisuju je kao 'iznimnu novinarku i Hrvaticu prodornih zelenih očiju koja živi u Španjolskoj', gdje kombinira posao s treninzima, putovanjima i druženjima s prijateljima poput manekenke Lorene Van Heerde.

Fernando je ljetos posjetio njezinu obitelj na Korčuli, a par se tri dana zabavljao i na otoku Hvaru u društvu njezinih bliskih prijatelja. Posjetili su i Split. 39-godišnjakinja nikada nije pričala o svom privatnom životu, no ranije je dala naslutiti kako je netko poseban ušao u njezin život, no detalje nije otkrivala.

Sportaš se razveo 2018. od supruge Sonie Ruiz nakon 28 godina braka s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima.

'Ona će uvijek biti majka moje djece. Imamo dobar tretman', rekao je u jednom razgovoru Hierro te priznao da ga je rastava natjerala da još jednom krene od nule. Njegov sin Alvaro, osim što je influencer, je i poduzetnik. Za kćer Claudiju, za koju kažu kako je jedna od najljepših kćeri slavnih nogometaša, sredinom 2010-ih se zaručila za španjolskog nogometaša Álvara Vázqueza. Claudia koja je prethodno bila model u međuvremenu se posvetila karijeri u odnosima s javnošću.

Ostale fotografije Fani Stipković i Fernanda pogledajte u galeriji. 

Sanjin Strukić/PIXSELL, Instagram Fani Stipković već godinama živi i radi u Madridu