Voditeljica Fani Stipković objavila je na svom Instagram storyju selfie sa svojim partnerom, bivšim nogometašem Fernandom Hierrom i njegovim sinom Alvarom Ruizom

Fani Stipković s Fernandom Hierrom i Alvarom Ruizom na stadionu Santiago Bernabeu
Instagram 

Trojac je uživao na utakmici Real Madrida i Paris Saint-Germaina, na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu. S obzirom da je Fernando dugi dio svoje nogometne karijere proveo u Realu, jasno je za koga su navijali. Utakmica je završila rezultatom 3:1, trijumfom Reala.

Zgodni Alvaro je poduzetnik i Instagram influencer , a često se može vidjeti u društvu oca i njegove izabranice Fani.

Podsjetimo, Story je u siječnju ekskluzivno doznao da su Fani i Hierro u vezi nešto više od dvije godine, no svoju su ljubav sve donedavno uspješno skrivali, točnije do početka prosinca prošle godine kada su se zajedno pojavili na Davis Cupu. Fani je zatim proslavila Božić s nogometašem i njegovim sinom Alvarom.

Fani Stipković je provela Božić s Fernandom Hierrom i Alvarom Ruizom
Instagram 

Uselili su zajedno još za vrijeme lockdowna i to u rezidencijalnom dijelu malo izvan Madrida u kojem Fani već godinama gradi uspješnu voditeljsku karijeru. Par nije zaručen, no definitivno nije isključeno da se tako nešto dogodi u skorije vrijeme.

Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu, a lijepa voditeljica očarala je i Fernandovu obitelj te djecu s kojom se odlično slaže.

Hierrova obitelj ima veliko imanje u Malagi, a umirovljeni nogometaš često zna tamo povesti i svoju atraktivnu djevojku. Fernando je ovo ljeto posjetio njezinu obitelj na Korčuli, a par se tri dana zabavljao i na party otoku Hvaru u društvu njezinih bliskih prijatelja. Posjetili su i Split, otkrio nam je izvor blizak paru.

U galeriji pogledajte više fotografija Fani i Hierra.

Profimedia Fani Stipković i Fernando Hierro su u sretnoj vezi već dvije godine.