USKORO ŽENI SINA BOGATOM 'ZLICOM': David Beckham je nabacio osmijeh unatoč predbračnom ugovoru

David Beckham zabavljao se u društvu prijatelja na jahti u Miamiju.

Profimedia

Dok smo ga prije samo nekoliko dana viđali namogrđenog uoči sinova vjenčanja, David Beckham (46) se, čini se, konačno dobro zabavio u Miamiju na svojoj superjahti vrijednoj vrtoglavih pet milijuna funti.

Bivši nogometaš se u opuštenom izdanju, u izblijedjelim traper hlačama i bijeloj majici, družio s prijateljima na jahti simbolična imena – Seven (sedam) – prema broju koji je on nosio kada je igrao za englesku nogometnu reprezentaciju i Manchester United. To je i srednje ime njihove kćeri Harper.

Prema fotografijama papparazza, vidi se da je Beckham bio nasmijan i veseo, a s prijateljima je uživao i u zalogaju.

David vrijeme na jahti posljednjih dana provodi u društvu supruge Victorie (47) i djecom Romeom (19) i Harper (10) dok su u tijeku posljednje pripreme za vjenčanje najstarijeg sina Brooklyna i Nicole Peltz u subotu. Šuška se i da Beckhamovi nisu zadovoljni predbračnim ugovorom koji je, prema pisanju Daily Maila, njihov sin morao potpisati.

Profimedia 

Naime, iako su Beckhamovi poprilično imućni i njihovo se bogatstvo procjenjuje na impresivnih 380 milijuna funti, obitelj Brooklynove zaručnice puno je bogatija. Nicolein je otac američki financijer Nelson Peltz, čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti, što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

Nelson je zato odlučio zaštititi bogatstvo i Nicolein budući suprug neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Predbračni je ugovor, kako pišu britanski mediji, iznenadio Brooklyna i njegovu obitelj, no pristao ga je potpisati prije nego što će u subotu uploviti u bračnu luku u vili obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi. Na svadbu je potrošeno tri milijuna funti, a neki se šale na račun Davida i Victorije govoreći da ipak neće sina bogato oženiti jer ne može do Nicolina nasljedstva.

Kako Beckhamovi provode vrijeme na luksuznoj jahti pogledajte u galeriji.