Dok traju završne pripreme za vjenčanje njihova sina Brooklyna (23), Victoria i David Beckham uživaju u zajedničkim trenucima u Miamiju.

Fotografi su snimili supružnike na njihovoj jahti vrijednoj pet milijuna funti, a s njima su bili i sin Romeo (19) i kći Harper (10) te njihovi roditelji. Svi su bili u ležernim izdanjima i sunčali su se na palubi.

Victoria i David Beckham s obitelji na jahti u Miamiju
Profimedia 

Victoria je nosila crnu haljinu, a David kratku majicu i hlače na njihovoj jahti dugoj 28 metara kojoj su dali ime 'Sedam' ('Seven') prema broju koji je on nosio dok je igrao za englesku nogometnu reprezentaciju i klub Manchester United. To je i srednje ime njihove kćeri Harper.

Jahta ima pet kabina i četiri člana posade poslužuje Beckhamove i njihove goste. Inače, ovih dana se dosta priča o svadbi njihova sina Brooklyna i glumice Nicole Peltz (27) koji su potpisali predbračni ugovor, kako je izvijestio Daily Mail.

Victoria i David Beckham uživaju u odmoru prije sinova vjenčanja
Profimedia 

To nije ništa neobično s obzirom da je Nicolin otac američki financijer Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja. Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera. Nelson je tako odlučio zaštititi bogatstvo i Nicolin budući suprug neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Vila Nelsona Peltza na Floridi
Profimedia 

Predbračni ugovor je, kako pišu britanski mediji, iznenadio Brooklyna i njegovu obitelj, no pristao ga je potpisati prije nego što će se sljedeće subote vjenčati u vili obitelji Peltz u Palm Beachu na Floridi. Na svadbu je potrošeno tri milijuna funti, a neki se šale na račun Davida i Victorije govoreći da ipak neće sina bogato oženiti jer ne može do Nicolina nasljedstva.

Zanimljivo je da glumicu nazivaju zlom curom, a ima šestero braće i jednu sestru i najmlađe je dijete u obitelji. Nekada je igrala hokej i htjela se baviti time profesionalno, no onda se zaljubila u glumu.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su zajedno od 2017.
Profimedia 

Slava je bila za nju neizostavna s obzirom da je kći milijardera, a 2016. se o Nicoli pisalo jer je bila u vezi s Justinom Bieberom. Ljubila je i Anwara Hadida, brata poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid.

Američki mediji su izvijestili da ju je Bella Thorne 2015. nazvala 'zlom holivudskom curom'.

'Bavi se glumom i jako, jako je zla. Držim se daleko od nje pod svaku cijenu. Nikad je ne pozdravljam. Njezina braća i sestre nisu zli poput nje. Ona je jednostavno takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je ona milijarderka od malih nogu i nikada nije morala raditi za nešto u svome životu', ispričala je Bella u intervjuu.

Iako su David i Victoria zahvalni Nicoli što je 'smirila' njihova sina Brooklyna za kojeg su se bojali da će postati užasni ženskaroš, osjećaju se malo podređeno u odnosu na nju i njenu obitelj koja je tri puta bogatija od njih. Imaju dva privatna aviona dok Beckhamovi nemaju nijedan.

Nelson Peltz i supruga Claudia su u braku od 1985.
Profimedia 

Nicolin otac Nelson je dobar prijatelj s Donaldom Trumpom i podupirao ga je tijekom predsjedničke kampanje, a družio se i s pokojnim financijerom Jeffreyjem Epsteinom koji je bio osuđen za pedofiliju. Osim vile vrijedne 76 milijuna funti u kojoj će se njegova kći vjenčati, ima niz luksuznih nekretnina. 

Milijarder se oženio Nicolinom majkom, manekenkom Claudijom 1985. te su dobili osmero djece. Prije nje je bio dvaput oženjen i ima još dvoje djece.

Više fotografija Victorije i Davida na jahti u Miamiju pogledajte u galeriji. 

Profimedia David i Victoria Beckham na jahti u Miamiju