ŽENSKA STRANA OBITELJI UŽIVA NA ODMORU: Nives Celzijus oduševila fotkom sa sestrom, a majku rijetko pokazuje javnosti

Nives Celzijus rijetko pokazuje majku Mirjanu u javnosti, a s mlađom sestrom Mateom ima vrlo blizak odnos.

Instagram

Storyjeva kolumnistica Nives Celzijus oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira na plaži sa mlađom sestrom Mateom.

Matea se, kao i Nives, može pohvaliti vrlo atraktivnim izgledom, a da sestre imaju vrlo blizak odnos dokazuju i česte zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Trenutno uživaju na obiteljskom putovanju u Danskoj, a s njima je i Nivesina kći Taisha.

Instagram 

Nives i Matea izgled su naslijedile od majke Mirjane, koju Nives rijetko pokazuje u javnosti, ali imali smo ju prilike vidjeti na zajedničkim fotografijama sa ženskih druženja obitelji Zeljković.

Podsjetimo, Nives je za Story.hr nedavno otkrila kako najviše voli provoditi vrijeme, ali i rekla više o njenom odnosu s djecom.

'Vrijeme najviše volim provoditi u udobnosti svoga doma, ali kada razmislim o svojim rutinama i navikama u posljednje vrijeme kažem si – ok, sad je možda ipak vrijeme da malo izađeš i vidiš prijatelje. Onda je to više onako neka večera, piće, dobro vino. To su mi najdraži izlasci', kaže.

A vrijeme s njom voli provoditi i kći Taisha.

'Pubertet se na nju odrazio tako da se zaista više voli družiti sa mnom, voli provoditi vrijeme sa mnom. Leone je pak kao svaki dečko i imamo malo manje zajedničkih interesa pa je sada u fazi da se i ne voli družiti s roditeljima', otkrila nam je.

Nives već neko vrijeme piše popularnu kolumnu za Story.hr, za koju kaže da je zadovoljna reakcijama.

'Sviđa mi se pisanje i sviđa mi se kako ljudi reagiraju i što imaju potrebu podijeliti svoje stavove i kritike sa mnom, bile one pozitivne ili negativne. Žene se zaista poistovjećuju sa mnom i imaju potrebu dati svoje mišljenje', zadovoljna je Nives.

U galeriji pogledajte više fotografija Nives Celzijus.

Dusko Jaramaz/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL Nives Celzijus