SRCEPARAJUĆI POTEZ CRISTIANA RONALDA NAKON VELIKE TRAGEDIJE: Shrvani nogometaš raznježio je sve na tribinama i terenu

Cristiano Ronaldo posvetio je gol svom sinu koji je preminuo nakon rođenja.

Profimedia

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo posvetio je svoj 100. gol u Premier ligi svom novorođenom sinu koji je tragično poginuo, podigavši lijevu ruku pokazao je prema nebu u prigušenom i srceparajućem slavlju nakon povratka u momčad Manchester Uniteda.

Profimedia 

Shrvani portugalski nogometaš zabio je gol u prvom poluvremenu u utakmici protiv Arsenala nakon što su domaći navijači ustali i pljeskali Unitedovom broju 7 kada je sat otkucao sedmu minutu u znak solidarnosti.

Podsjetimo, Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez prije pet dana objavili su da je preminuo jedan od njihovih novorođenih blizanaca.

Klub 37-godišnjeg napadača tada je bio suosjećajan i dopustio mu je da bude sa svojom obitelji i tuguje nakon njihovog gubitka.

Zatim je nogometaš objavio prvu obiteljsku fotografiju na Instagramu nakon velike tragedije.

'Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška nam je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali', napisao je Cristiano koji je pozirao s bebom u naručju.

Fanovi su mu još jednom pružili veliku podršku u komentarima. 'Ljubav i zdravlje svima vama', 'Divna obitelj', 'Želim vam sve najbolje', poručili su nogometašu.

Par već ima četvero djece od kojih je jedno njihovo biološko, a ranije je nogometašu surogat majka rodila troje djece. Da čekaju blizance, saznalo se u listopadu prošle godine. Par je tada pozirao u krevetu sa snimkom ultrazvuka.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Cristiana Ronalda.