Dva dana nakon tragične smrti novorođenog sina, Cristiano Ronaldo pojavio se na treningu Manchester Uniteda. 

Iako je od kluba dobio dopuštenje da može izostati s treninga koliko je god potrebno, portugalska zvijezda je tek propustila prvenstveni dvoboj protiv Liverpoola na Anfieldu (4:0).

Ronalda su fotografi uhvatili dok se vozio na stražnjem sjedalu, ulazeći u kamp, a fotografije poznatog nogometaša dva dana nakon tragedija možete pogledati ovdje. 

Cristiano Ronaldo je udario autističnog dječaka nakon poraza na utakmici
Profimedia 

Na fotografiji se može jasno vidjeti da je shrvan i neraspoložen za bilo kakvu interakciju, što je logično. Većina fanova je duboko iznenađena što se nogometaš pojavio u javnosti i to samo 48 sati nakon najveće tragedije. 

Tragedija koja se dogodila nogometašu Cristianu Ronaldu i njegovoj zaručnici Georgini Rodriguez poharala je svijet u sekundi. Naime, izgubili su jedno od svojih novorođenih blizanaca, sina, a tužnu su vijest objavili na svojim društvenim mrežama.

‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće', pisalo je na početku zajedničke objave na Instagramu. Zamolili su za privatnost u ovim teškim trenucima, a javili su se mnogi koji su im pružili podršku i izrazili sućut.

Inače, slavni nogometaš ima petero djece - novorođenu djevojčicu kojoj ime još nije poznato, 4-godišnju Alanu Martinu, 4-godišnje blizance Evu i Mattea te 12-godišnjeg Cristiana Juniora.

Više fotografije Cristiana Ronalda pogledajte u galeriji. 

Instagram Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su u vezi od 2016.