TRAŽILO SE NJEZINO IZRUČENJE: Putinova ljubavnica prvi put u javnosti od početka rata u Ukrajini

Navodna ljubavnica Vladimira Putina pojavila se u javnosti prvi put od početka rata u Ukrajini.

Profimedia

Ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, navodna ljubavnica Vladimira Putina, pojavila se u javnosti prvi put od početka rata u Ukrajini.

Vodila je baletni festival gimnastike u Moskvi gdje je pozirala s djevojčicama. Bila je odjevena u ružičastu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima.

'Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno', rekla je na natjecanju, a ranije je bila i na treningu ritmičke gimnastike.

Profimedia 

Njezino je pojavljivanje u javnosti iznenadilo jer se ranije pisalo da se bivša sportašica s djecom skriva u Švicarskoj. Tu je informaciju ranije otkrio neimenovani izvor, a zbog toga su Putinovi neistomišljenici pokrenuli peticiju za njezinim izručenjem u Rusiju.

Kabajeva i Putin navodno imaju četvero djece, ali to nikada nije potvrđeno. Izvor tvrdi da imaju 7-godišnje blizanke koje su se u veljači 2015. rodile u Švicarskoj i dva sina. 'Sva djeca imaju švicarske putovnice i pretpostavljam da je ima i ona', dodao je izvor.

Njezine fotografije s jednog treninga u VTB Areni u Moskvi, uoči humanitarnog Alina Festivala, izazvale su lavinu reakcija zbog vidljivih promjena na licu, a neki strani mediji nagađaju da je bila na botoksu i filerima.

U ruskom izdanju časopisa Cosmopolitan objavljen je i članak pod naslovom: ‘Nova fotografija Aline Kabajeve: Obožavatelji je nisu prepoznali’.

Profimedia 

Ne spominjući Putina, vjerojatno da bi izbjegli cenzuru, nazvali su je ‘jednom od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena’ u Rusiji.

Alina Kabajeva jedna je od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim mrežama, a nije je moguće vidjeti ni slučajno na ulici ili u trgovačkim centrima’, pišu oni.

‘Nešto se zaista promijenilo na njezinom licu... Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša. Smiješno je što je neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali’, istaknuli su.

Profimedia 

O vezi Putina i Aline prvi je izvijestio Moskovsky Korrespondent 2008. godine, što je Putin porekao, ali glasine nije utišao, te ju je britanski The Sun prozvao ‘prvom ljubavnicom Rusije’.

Alina je s Putinom viđena i na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a kako su oboje nosili prstenje, nagađalo se i da su se vjenčali.

Više fotografija Putina i Aline pogledajte u galeriji.

Profimedia Ljubavnica Vladimira Putina s djecom se skriva u Švicarskoj