NAJPOPULARNIJI HRVATSKI INFLUENCERSKI PAR RASTUŽIO FANOVE: 'Odrasli smo zajedno i sve prošli, ali...'

Ema Luketin i Janko Janić prekinuli su nakon četiri godine veze.

Instagram

Omiljeni hrvatski influenceri Janko Janić i Ema Luketin nakon četiri godine odlučili su da je vrijeme da svatko krene svojim putem.

Vijest o prekidu na svom je Instagramu podijelio Janko koji je otkrio da mu je srce slomljeno.

Instagram 

'Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa.

Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno', napisao je i nastavio u lijepom tonu govoriti o bivšoj djevojci.

'Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi', otvorio je dušu mladi influencer.

Lijepe riječi uputio je i Eminim roditeljima za koje je rekao da su jedni od najboljih ljudi koje je u životu upoznao.

Posljednje dvije godine par je živio zajedno, a nedavno su otvorili salon ljepote u Zagrebu. Često su zajedno putovali i fotografije s putovanja dijelili s pratiteljima.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Instagram Ema Luketin i Janko Janić