SNJEŽANA MEHUN ZA STORY.HR O ZARUKAMA SINA: 'Jako sam sretna, ali jedno mi je odmah zabranio'

Snježana Mehun otkrila nam je detalje o zarukama svog sina.

Instagram

Snježana Mehun na društvenim mrežama je čestitala rođendan svome sinu Dini Mehunu, a tom je prilikom otkrila da se on i zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

'Muškarac mog života slavi danas rodjendan i na moju veliku sreću i zadovoljstvo našao je ženu svog života’, napisala je uz fotografije sina i njegove odabranice Tije Milovac na kojima se vidi da je Dino pred svoju dragu kleknuo usred velikog srca napravljenog od latica ruža.

‘On će zauvijek biti prvi i jedini muškarac u mom životu, znam da ću ja isto biti u njegovom, ali isto tako ja ću sa zadovoljstvom stati u stranu i uživati u njegovoj sreći i prepustiti svoje mjesto njegovoj divnoj zaručnici! Voli Vas mama’, poručila je i dodala:

Ovako kreativne zaruke mogao je osmisliti samo moj sin’.

Kontaktirali smo Snježanu i zamolili je da s nama podijeli prve dojmove nakon zaruka. 

Story 

'Jako sam sretna zbog njega jer je to nešto najljepše što ti se može dogoditi, da nađeš svoju srodnu dušu. On ju je našao i jako se lijepo slažu. Zasad još ništa nisu isplanirali, ovo je tek prva faza', rekla nam je Snježana.

'Ono što je sigurno- rekao je da mu ja ne mogu biti event menadžerica. Ovaj put ću imati samo ulogu mame', našalila se.

S budućom snahom se, kaže nam, odlično slaže i podržava sinov izbor buduće supruge.

'Jako mi je drag njegov izbor. Njegov izbor je i moj izbor. Ona je djevojka koja je studirala diplomaciju, čak priča i kineski. Smatram je odličnim izborom', rekla je.

'Srećom da sam se udala prije njega', rekla nam je kroz smijeh Snježana koja je i sama nedavno pronašla ljubav s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom za kojeg se udala u rujnu prošle godine. Budući da je sina dobila kao vrlo mlada, ispričala nam je da s njim i danas njeguje prijateljski odnos.

'Ja sam njega jako mlada rodila, s 22 godine i mislim da to svakako ima prednosti. Imali smo na momente i ozbiljniji odnos, ali više sam se igrala s njim jer sam i ja bila curica', otkrila nam je.

Još fotografija Snježane Mehun i njenog supruga Franza Schillingera pogledajte u galeriji: 

Instagram, Igor Tomljenović Snježana Mehun i Franz Schillinger