Subotnje prijepodne uoči Uskrsa, neki poznati Hrvati iskoristili su za šetnju gradom.

Među njima je i poduzetnica Snježana Mehun koja je prošetala ruku pod ruku sa suprugom Franzom Schillingerom.

Snježana Mehun i Franz Schillinger prošetali špicom
Marko Prpić/PIXSELL 

Snježana se pobrinula da sve oči budu na njoj u rozom baloneru s remenom i salonkama boje kože, dok se Franz odlučio za klasiku, traperice i plavu jaknu. Par nije skidao osmijeh s lica, a u jednom trenutku, austrijski poduzetnik je strpljivo fotografirao svoju dragu na Cvjetnom trgu.

Podsjetimo, Snježana i Franz upoznali su se 2018. godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a među njima je zaiskrilo iduće godine. Iste je godine za IN Magazin progovorila o detaljima njihove idile, otkrivši kako ih je spojila - ljubav prema brodovima.

Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na Kornatima
Marko Prpić/PIXSELL 

'Meni je neugodno malo o tome pričati. Neugodno mi je. Čekaj da kucnem u drvo, da ne ureknem, nikad ne znaš. Sigurno je da me privukao svojom osobnošću, atraktivan je muškarac. Super je kao osoba, dobar je, izuzetno je sposoban. To mi se jako sviđa, to mi imponira, jako je inteligentan, poznaje jako dobro Hrvatsku, priča malo hrvatski', otkrila im je tada Snježana.

Zaruke su pale na Maldivima u veljači 2022. godine, a vjenčanje je održano na Kornatima u rujnu u društvu brojnih poznatih lica.

U galeriji možete pogledati ekskluzivne fotografije s njihovog vjenčanja.

Igor Tomljenović Vjenčanje Snježane Mehun i Franza Schillingera.