Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PITANJE 'PALO' NA MALDIVIMA Zaručila se Snježana Mehun

Domaća poduzetnica 'okrunila' je vezu sa austrijskim biznismenom

 Izvor: Instagram

Domaća poduzetnica, 49-godišnja Snježana Mehun, današnji će dan pamtiti - zauvijek. Naime, nakon dvije godine veze, zaprosio ju je partner Franz Schillinger. Sve se odvilo na Maldivima, gdje se par trenutno nalazi na odmoru, pišu 24 sata.

'Potajno sam očekivala prosidbu kao i svaka žena koja je u srcu djevojčica i čeka svog princa na bijelom konju', rekla je Snježana za spomenuti medij. Prsten je, dodaje, vidjela na pladnju s hranom dok je - uživala u bazenu. Uzbuđena poduzetnica, buduća supruga austrijskog poduzetnika, progovorila je i o planovima za vjenčanje. 

'Preuzbuđena sam da već planiram svadbu, ali svi scenariji su mogući s obzirom na ovakvu Franzovu originalnu prosidbu', otkrila je za isti medij. 

Inače, Snježana i Franz upoznali su se 2018. godine preko zajedničkih poslovnih partnera, a među njima je zaiskrilo iduće godine. Iste je godine za IN Magazin progovorila o detaljima njihove idile, otkrivši kako ih je spojila - ljubav prema brodovima. 'Meni je neugodno malo o tome pričati. Neugodno mi je. Čekaj da kucnem u drvo, da ne ureknem, nikad ne znaš. Sigurno je da me privukao svojom osobnošću, atraktivan je muškarac. Super je kao osoba, dobar je, izuzetno je sposoban. To mi se jako sviđa, to mi imponira, jako je inteligentan, poznaje jako dobro Hrvatsku, priča malo hrvatski', otkrila im je tada Snježana.

Povezane vijesti

Ipak, o ulozi mladenke tada još nije razmišljala. 'Znala sam, to me svi pitaju. Ali ja sam to obavila već dva puta, nemam presing oko toga da to moram. Tu je s nama moj sin Dino, kojeg volim najivše na svijetu i što se tog dijela tiča, ja imam sve', rekla im je tada zaljubljena Snježana.

Magazin

Royals