Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MJESECIMA NISAM SPAVALA, BOJALA SAM SE SVAKE SJENE': Snježana Mehun se prisjetila traume iz prošlosti

Snježana Mehun se u novoj Instagram objavi dotaknula jučerašnjeg pada društvenih mreža što ju je podsjetilo na strašan događaj iz njezinog života.

Snježana Mehun Izvor: Instagram

Snježana Mehun na Instagramu se osvrnula na jučerašnji pad društvenih mreža koji se dogodio u svijetu, a uz to se prisjetila i traumatičnog iskustva iz prošlosti.

'Pitanje dana, kako ste preživjeli 'pad društvenih mreža'? Zadnje dvije godine su nas svašta naučile da možemo bez mnogo toga osim bez vlastitog mira, pažnje i ljubavi bližnjih! Puno se ljudi rastalo, posvađalo jer su shvatili da zapravo nisu jedno za drugo, neke je baš to zbližilo. Franzu je bila prva asocijacija u momentu dok sam se žalila misleći da nemam internet 'jesi opet zaboravila platiti račun?'

Iskreno, nije mi falilo. Našla bih drugu zanimaciju u jednom od težih trenutaka u mom 'javnom zivotu' nakon pljačke kuće kada je 'netko' iz MUP-a predao popis stvari koje su nam ukradene i kada sam povrh sve muke i jada morala trpjeti uvrede trolova jer zašto uopće imam te torbe, bunde, nakit sa svoje 42 godine i od kuda mi, zašto sam uopće živa i postojim i baš šteta da me nisu zatekli i dotukli u kući! Vrhunac je bio tada jedan blizak frend 'lažnjak' koji je svima tračao da sam sama dojavila. Dobro da je tračao, tada sam ga prekrižila iako su mu trebale godine da shvati. Karma je nevjerojatna, zvao me kroz dva dana od mog nesretnog događaja panično da su mu opljačkali poslovni prostor.

Novinari? To je posao, ja ih razumijem, ne mogu samo pisati da sam divna i uspješna, ovo je klikano, to narod voli. Jedan se iz ozbiljnih dnevnih novina, crna kronika, ne showbizz, ponudio ako može doći pomoći i k meni kući donijeti kilu banana, počistiti za fotku, a eto kada prestanem plakati, malo se našminkam?! Ništa od toga pa je uhvatio moju raščupanu frendicu ispred kuće koja je prespavala kod mene. A ja? Preživjela sam kao što vidite iako nisam izlazila mjesecima iz kuće, nisam spavala i bojala sam se svake sjene i šušnja u vrtu, no imala sam mog heroja, mog sina, koji je bio uz mene. Obrisala sam sve društvene mreže, aplikacije WhatsApp, Viber k... palce na par mjeseci.

Bilo je odlično iskustvo, opuštajuće. Tko me trebao, našao me i potrošio par lipa na poziv i sms. Lažna sućut i javno sažalijevanje nad mojom sudbinom nikada nije bila opcija za mene!', napisala je Snježana u podužoj objavi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals