Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagrebačka poduzetnica podijelila veliki gubitak

Autor E.N.

Oprostila se putem društvenih mreža

 Izvor: Instagram

Poznata domaća poduzetnica, 48-godišnja Snježana Mehun, na svojim društvenim mrežama rado podijeli i dobro i zlo. Iako putem objava na svojem Instagram profilu često pokazuje koliko ima dinamičan i zanimljiv život, ovih dana se istim putem oprostila od svojeg dugogodišnjeg voljenog prijatelja, poduzetnika Tomislava Čopa.

Povezane vijesti

Ne znate kada će doći ta posebna večer.

Potpuno shrvana, putem nekoliko Instagram storija objavila je zajedničkih fotografija s Tomislavom: 'Razmišljam cijelo jutro kako sam uvijek tvrdila da neke objave nisu za društvene mreže, razmišljam i kako sam dosta puta porekla što sam rekla jer me život pljusnuo i pokazao da moram promijeniti stav. Razmišljam kako sam sinoć umalo isključila zvuk na mobitelu jer sam, pa znate i sami, imala nekih svojih trenutaka, radila nešto 'prebitno', slala neku glupu ponudu, rješavala poslovne probleme, pekla falafel, što god od navedenog, na kraju dana je posve nebitno! Jer sinoć je bila posebna večer i nikada ne znate kada će doći ta posebna večer', napisala je ispod fotografija kojima si prisjetila radosnih trenutaka.

 Izvor: Instagram

Iako se zbog dinamičnog tempa u životu nisu mogli često viđati i družiti, poduzetnica je istaknula kako je njihov dugogodišnji odnos ostao dobar i bez čestog viđanja. 'Sinoć me nazvao moj anđeo čuvar još jednom da me pita kako sam, da me obavijesti da radi na našem zajedničkom poslovnom projektu za koji je našao pozitivna rješenja i privodi ih kraju! Nazvao me još jednom da se oprosti sa mnom... A onda je zauvijek zaspao i otišao na neko bolje mjesto! Kakav je bio Tomislav Čop? Bio je svoj i bio je prijatelj kakvog nađeš jednom u životu, bio je osoba koja bi sa mnom na poziv u ponoć izašao iz kreveta i išao tulumariti u Katran, sjediti na reviji ili voziti me sedam sati u Italiju po materijale, eto takav je bio... Prema meni i svima drugima! Preminuo je nakon jako kratke i teške bolesti da se niti jednom nije požalio, veseo i pozitivan u svom domu uz voljenu obitelj! Počivao u miru dragi moj! Laka ti hrvatska zemlja koju si toliko volio', oprostila se u velikoj boli. 

Magazin

Royals