Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNJEŽANA MEHUN JE ZA VJENČANJE DOBILA TRI ISTA POKLONA: 'Malo sam pustila suzu'

Snježana Mehun se na Facebooku pohvalila kako su ona i suprug Franz Schillinger dobili tri gotovo ista poklona za vjenčanje.

Snježana Mehun Izvor: Instagram

Snježana Mehun nedavno se udala za Franza Schillingera, a sada je na Facebooku otkrila kako su ona i novopečeni suprug dobili čak tri slična vjenčana poklona.

Snježana Mehun i Franz Schillinger Izvor: Igor Tomljenović

'Upravo mi je dostavljena ova divna slika, naš portret u prirodnoj veličini, Franz Schillinger, ulje na platnu. Poklon našeg kuma Zlatka, djelo akademskog slikara Darka Škode, poznatog po portretima koje je radio za Hrvatski Sabor, premijere, predsjednike i druge slavne osobe! Eto malo sam pustila suzu jer je ovo djelo toliko divno i pristajat će savršeno u uskoro obnovljenu tvrđavu, dvorac Fortica Karlobagu. Do tada je u Zagrebu s nama!', napisala je u opis fotografije poklona na kojem su ona i Franz naslikani poput plemića.

'Znam da Vam se jako svidjela ta fotografija nastala u Schönbrunnu jer ništa manje nije lijepa ni divna slika koju smo na istu temu dobili od mojih dragih prijatelja Ecije Ivušić i Gorana Beloševića, a još čekamo od Dine Mehuna i Tije Milovac njihovu verziju ove slike jer veliki umovi razmišljaju slično kao i oni koji nas vole! Živimo na tri adrese tako da će svaki od naša tri doma krasiti jedna ovakva slika', dodala je.

Pratitelji na društvenoj mreži su joj poručili kako je slika prekrasna.

Fotografije Snježane Mehun i Franza Schillingera pogledajte u našoj galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals