Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANTONIJA BLAĆE: 'Radim na novom projektu koji tek što nije eksplodirao'

Voditeljica Antonija Blaće nam se pohvalila kako trenutačno radi na novom projektu.

Antonija Blaće Izvor: Story Press

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće jedna je od brojnih celebritija koji su se pojavili na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

'Moram reći da mi je jako lijepo tu i da sam sretna jer sam se odazvala pozivu. Nešto sitno ću moderirati, taman da mogu spojiti ugodno s korisnim', rekla nam je.

Antonija Blaće Izvor: Story Press

A onda se pohvalila novim poslovnim angažmanom.

'Radim na novom projektu koji tek što nije eksplodirao, ali u konzultaciji s mojom PR-službom nemam još uvijek odobrenje pričati o tome. Kad bude trenutak za to, znat ćete više. Moglo bi biti nešto dugovječno u pitanju', otkrila nam je.

Antonija Blaće Izvor: Story Press

Za kraj se osvrnula na svoj život u pandemiji korona virusa.

'Kad je sve ovo krenulo izgledalo je kao da se svijet više nikad neće vratiti. Međutim, uspostavilo se da su zabava i druženje nešto što ipak ljudima treba, pogotovo u najtežim vremenima tako da nekako smo se izmigoljili iz cijele situacije. Dosta radimo, dosta imamo posla. Malo su se stvari promijenile, nema toliko evenata uživo, radiš od kuće, radiš neke online događaje koje nikad prije nisi radio, koji su možda malo neobični, ne vidiš publiku i tako. Ali svi smo se prilagodili. Što ljudsko biće može sve napraviti da preživi je nevjerojatno', zaključila je simpatična voditeljica.

Povezane vijesti

Magazin

Royals