Snježana Mehun prošlog tjedna je izgovorila sudbonosno 'da' austrijskom jahtašu Franzu Schillingeru, a za Story.hr je ekskluzivno otkrila detalje svoje svadbe.

PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda Duchess udala se na Kornatima, odnosno na otočiću Piškera, a objasnila je zašto je odabrala baš tu lokaciju.

'Kornati su moja najdraža destinacija, ploveći sam sasvim slučajno nabasala na otok Piškera i konobu Jadre. Od prvog trena je bila to ljubav na prvi pogled zbog energije koja se ne može opisati. To je najjužniji otok u kornatskom arhipelagu, najudaljeniji od obale s nevjerojatnom povijesnom pričom i malom crkvicom iz 13. stoljeća. Potpuno autohtono i nedevastirano. Obitelj Jadre, koji su vlasnici otoka, su divni ljudi koji čuvaju otok stoljećima', ispričala je Snježana.

Mehun je vjenčana kuma bila manekenka Antea Kodžoman, s kojom ju veže dugo prijateljstvo dok je njezinom suprugu Franzu kum bio Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora što je mnoge iznenadilo, no zapravo je to bila za njih logična odluka.

'Zlatko Mateša je moj dugogodišnji prijatelj i podrška i bio je jedna od prvih osoba koje je Franz upoznao u Zagrebu. Kliknuli su na prvu', rekla je Snježana.

Uzvanici su na svadbi uživali u tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji s tog područja. 'Kuhar je ribar tako da je bilo ribe koju ne možete svugdje naći, kao na primjer kokot, jastog, zubatac, a bio je i pivac ispod peke. Torta je bila Sacher iz Beča iz hotela Sacher', otkrila je PR stručnjaknja.

Na svadbi je nastupala violončelistica Ana Rucner sa svojim dečkom, bubnjarom Markom Duvnjakom. 'Po želji kuma su izveli za nas country hit 'The Older I Get' za prvi ples i napravili su show kasnije, svirali su sve od Vivaldija do romske glazbe. Dominik Lučić je sa svojim bendom svirao internacionalnu glazbu, ali i hrvatske i austrijske hitove kao 'I am from Austria'. Dominik priča njemački pa je time bilo sve lakše. Plesalo se tri dana', rekla je Snježana.

'Spontano su nastupili Nives Celzijus i Neven Ciganović kao i Marcel, Franzov poslovni partner koji fantastično pjeva', dodala je.

Antun Tin Brišar, koji s Mehun radi na njezinom brendu Duchess, je napravio njezinu senzacionalnu vjenčanicu, odnosno dvije haljine kao i sve dekoracije skupa s njihovom suradnicom Nikolinom Vidivić. Izradili su joj ukras za kosu, buket, dekoracije za stol i konobu.

Vjenčanje Snježane Mehun i Franza Schillingera
instagram story 

Mnogima je privukao pozornost i video s vjenčanja na Instagramu na kojem je Ecija Ivušić uhvatila buket pa smo Snježanu upitali misli li da će voditeljica uskoro prošetati do oltara s dečkom Goranom Beloševićem s kojim je nekoliko mjeseci u vezi.

'To morate pitati Eciju i Gorana, ali mislim da ćemo uskoro opet plesati', istaknula je Mehun. Otkrila je i kako se osjeća kao novopečena supruga. 'Osjećam se posebno, drukčije i svog muža volim sada još više', rekla je Snježana koja je brzo prigrlila titulu gospođe Schillinger.

Podsjetimo, Snježana i Franz zaručili su se na Maldivima ove godine, a u vezi su od 2018. godine.

Prizore s vjenčanja poduzetnice pogledajte u našoj fotogaleriji. 

instagram story Ecija Ivušić uhvatila buket na vjenčanju Snježane Mehun