Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BISTE LI JE PREPOZNALI? Mehun čestitala sinu rođendan, objavila staru fotku

Poduzetnica je sinu čestitala rođendan i prisjetila se njegova djetinjstva njihovom zajedničkom, ali starijom fotografijom. Opisom je raznježila brojne pratitelje na društvenim mrežama

 Izvor: Instagram

'Više od 25 godina je razlike između ove dvije fotografije. Osim što su obje mutne, razlika je u tome što sam ja tada tebe pridržavala, a sada si ti u svemu meni potpora, čak i kada to nije tvoj osobni izbor. Ti si moj najveći životni uspjeh', napisala je 50-godišnja poduzetnica Snježana Mehun na društvenim mrežama i čestitala svojem sinu Dini rođendan. Objavila je njihovu stariju zajedničku fotografiju, na kojoj mnogi možda na prvu ne bi prepoznali Snježanu. Uz to je priložila njihovu fotografiju koja je nastala sada, dok je Dino odrastao. 

'Ti si najbolje od mene kada te gledam kako razmišljaš, radiš i ponašaš se, znam da si od mene i tate naslijedio samo najbolje osobine. Sve naše loše su te zaobišle! Uvijek si imao moje najveće povjerenje i nikada ga nisi zlorabio. Time si me učinio najbogatijom osobom na svijetu. Sine, sretan rođendan. Malo je reći voli te majka, jer samo majka zna da je ta ljubav veća od nje same', nastavila je Mehun u svojoj objavi i dodala kako zna da njezin Dino mrzi javno eksponiranje, ali da je fotografije morala objaviti. 

Čestitkama su se u komentarima pridružile brojne Snježanine prijateljice, između ostalih i poznate dame poput Bojane Gregorić Vejzović, Ecije Ivušić, Ive Jerković i Maje Cvjetković. 'Draga Snježana, Dino je prekrasan mladić. Odgojila si ga onako kako treba. Prekrasno je vidjeti kako jedno drugo podržavate i koliko ste vezani te kolika je vaša ljubav. Najbogatija si osoba na svijetu', poručila je jedna od pratiteljica poduzetnici u komentarima. Mnogi su bili oduševljeni fotografijom iz mlađih dana poznate poduzetnice.

Snježana je i ranije njegovala plavu kosu, a bujnim oblinama može se pohvaliti i danas. Često joj se pridaju komplimenti kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti upola mlađe djevojke. Nedavno je lavinu reakcija izazvala fotografijom s Maldiva u kupaćem kostimu. A upravo se na egzotičnim Maldivima poduzetnica početkom godine zaručila s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom

Povezane vijesti

'Možda sam mogla posumnjati da će se to dogoditi jer su nas svi, otkako smo u vezi, pitali kada će zaruke i vjenčanje. To mi je bilo smiješno jer smo oboje već dva puta bili u braku, imamo i neke godine… No kako se nije dao na put na Maldive, ali je ipak pošao jer ja volim putovati, nisam mislila da će me ondje zaprositi', rekla je Snježana uoči zaruka. 

Magazin

Royals