Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNOVITI MUŠKARCI SNJEŽANE MEHUN PRIJE FRANZA: Ljubila je mladog manekena, no znate li tko joj je bio prvi suprug?

Snježana Mehun nedavno se udala za Austrijanca Franza Schillingera, a mi smo vas odlučili prisjetiti kako je njezin ljubavni život izgledao ranije.

Snježana Mehun Izvor: Instagram

Snježana Mehun nedavno se udala za Franza Schillingera, a mnogi su njihov veliki dan prozvali svadbom godine.

Za vjenčanje su odabrali otočje Kornati, točnije otočić Pišker, a cijelu smo ceremoniju mogli popratiti na Instagramu jer su pozvana bila brojna poznata domaća imena.

Snježana Mehun i Franz Schillinger Izvor: Igor Tomljenović

I iako sada za nju ne postoji nijedan drugi muškarac osim njezinog bečkog poduzetnika Franza, ne možemo reći da nije imala burnu ljubavnu prošlost. Prije njega, u braku je bila s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem. U vezi su bili od kraja 2004. godine, a vjenčali su se u Meksiku na plaži 2011. godine.

Razveli su se tri godine kasnije, ali u prijateljskim odnosima. Poduzetnica je u intervjuima često isticala da mu ništa ne zamjera, već da se njihov odnos iz ljubavnog pretvorio u prijateljski. Nekoliko mjeseci nakon, Mihael se iselio iz zajedničkog doma, a Snježana mu je prepustila kafić koji je imala u centru grada.

Mihael Galeković i Snježana Mehun Izvor: Story

No mlađi Mihael nije bio Snježanin prvi suprug. Tu titulu nosi Zoran Mehun, a navodno je za vrijeme braka s njim imala aferu s bivšim splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom. Informacija je u javnost dospjela 2012. godine kada su se na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu srele Alka Vuica koja je tada tužila Vlatku Pokos za klevetu, a prisutan kao svjedok bio je i Zoran Mehun. Tada ga je Pokos pitala da komentira odnos Snježane i Alke, a kako se rasprava odvijala, na vidjelo su isplivale prilično sočne informacije.

Na kraju je te rasprave Zoran dodao da mu je Snježana sve priznala kada im je brak bio pri kraju. 

No, sve su ljubavne drame i zavrzlame sada iza nje. Sa svojim Franzom putuje svijetom, jede u najboljim restoranima i spava u najluksuznijim hotelima i, moramo priznati, baš joj je lijepo.

Njihove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals