DOK JAVNOST RAZAPINJE LAŽLJIVU AMBER, NJENA DJEVOJKA JE NESTALA: U tišini se bori s teškom bolešću

Od bivše djevojke Amber Heard Biance Butti nema ni traga ni glasa dok se njena bivša bori na sudu protiv optužbe za klevetu.

Profimedia

Nije tajna da Amber Heard voli i muškarce i žene. U prošlosti ju se povezivalo s mnogim ženama, a najdugotrajniju je vezu imala sa slikaricom i fotografkinjom Tasyjom Van Ree s kojom je 2012. prekinula nakon četiri godine veze. No posebno je zanimljiva njezina posljednja veza s glumicom i kinematografkinjom Biancom Butti (41).

Profimedia 

Bianca je prva ozbiljna Amberina ljubav nakon dramatičnog razvoda od Johnnyja Deppa. U vezu su ušle u siječnju 2020., a krajem prošle godine počelo se šuškati o njihovu prekidu. Do danas niti jedna niti druga nisu potvrdile glasine, a neki su izvori rekli da su prekinule jer zbog gustih rasporeda nisu mogle održavati vezu na daljinu.

Profimedia 

Javnost je ostala u šoku kada je Amber u srpnju 2021. objavila da je tri mjeseca ranije dobila kći Oonagh Paige Heard. Rodila joj je surogat majka, a svi su tada nagađali da je dijete njezino i Tasyino. No, ubrzo se ispostavilo da kinematografkinja s rođenjem djevojčice nije imala ništa, već je dijete Amberino.

Butti se već neko vrijeme nije oglašavala na društvenim mrežama, a poznato je da se već godinama bori s rakom. 'Živjela sam bez raka do prije dva mjeseca. Nažalost, ponovno mi je dijagnosticiran rak dojke. Ista dojka, novi tumor', napisala je prije tri godine na Instagramu, a njezini su prijatelji tada pokrenuli humanitarnu akciju kako bi joj se pomogli platiti troškove liječenja.

Amber se trenutno na sudu bori s optužbama za klevetanje bivšeg muža Johnnyja Deppa, a na površinu izlazi sve više njezinih laži i manipulacija.

Suđenje Johnnyja Deppa i Amber Heard  YouTube

Tako je policajka, koja je bila na intervenciji u Deppovu penthouseu u Los Angelesu nakon jedne njihove žestoke svađe, posvjedočila da Amber na licu nije imala nikakve ozljede, iako je tvrdila da ju je Johnny pogodio mobitelom u glavu i ozlijedio.

Više fotografija Amber Heard sa suđenja pogledajte u galeriji.

YouTube Amber Heard na suđenju